Szkoda że akurat choroba się do was przyplątała, ale przynajmnieij jest czas na wszystko a może mąż cię trochę wyręczy w opiece nad chorym synkiem, a przynajmniej pomożeMy od wczoraj kiblujemy w domu w sumie już w niedzielę nigdzie nie wychodziliśmy - przeziębienie dopadło całą nasza trójkę - z Młodym wczoraj byłam u lekarza bo się bałam ze domowymi sposobami będziemy walczyć za długo z chorobą, no i Młody dostał antybiotyk bo gardło zawalone - gorączki nie ma tylko lekki katar i kaszel mocny i czasem takiej chrypki dostaje że ledwo mówi :-( ale szaleje - ma nas dla siebie i wykorzystuje to ;-) ja z nim jeszcze do końca tygodnia posiedzę a mąż ma wolne do czwartku.
fajnie tak w domu nam wszystkim, z niczym się nie spieszymy wylegujemy się dziecku całą uwagę poświęcamy - tego mi było trzeba od dawna - szkoda tylko że akurat choroba musiała nas dopaść - no nic mam nadzieję że do weekendu już śladu bo przeziębieniu nie będzie
zmykam obiad podawać, Młody śpi a stary mruczy że by coś zjadł ;-)
smutno słyszeć o takich malutkich aniołkachWitam wieczornie!
U nas w miejscowości była dziś smutna uroczystość:-(pogrzeb 4-letniego Michałka. Chodził z Krzysiem do przedszkola:-( Zabił go samochodem jego kuzyn, który wyjeżdżał z podwórka:-( Straszne!
ale śniegu za oknami od samego rana
ostatnio dzwoniła do mnie znajoma że jakaś tam dziewczyna ma rodzić za 2 tygodnie i trafiła teraz do szpitala w ns. Ma zaawansowaną cukrzycę (nie wiem czy tą ciążową czy przed ciążą też miała). W szpitalu jej powiedzieli że może jechać do szpitala w Krak ale ona nie chce i pyta się jaki jest dobry specjalista do którego można się umówić?? Jak dla mnie to wogóle dziwne czemu wcześniej nie szukała kogoś, bo przecież musiała wiedzieć o cukrzycy. Ja znam tylko Rębalskiego, Wieczorka i Karpiela a może znacie innych. Obiecałam że popytam.