reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

bry...

ło losie młody ma katar po pas;-) a co gorze siedzi mu w nosie i nie chce wyjść ..i do tego zaczął mi pokasływać dzis wrrr... ale na szczęscie tak raz na jakis czas jednorazowo kaszel:-) zobaczymy...
mam nadzieje że nic się nie rozwinie.
na spacer idziemy bo po pierwsze bym sie zanudziła w domu :-) a po drugie 100 razy lepiej mu się oddych na polku:-)

jakie plany na weekend kochane macie:-)
my sie dziś po południu chcemy do lasu wybrać gdzieś poza miasto:-) no chyba że młody jakieś objawy inne wykaże ..oby nie;-)
buziolki miłęgo dnia

reklama
witam po weekendowo :)

oj ciężki a w zasadzie bardzo intensywny weekend miałam
sama z synem byłam i mnie dziecko mocno wymęczyło
przez całe dwa dni byłam tylko dla niego, robiliśmy to na co Młody miał ochotę
budowaliśmy zamki w piasku, szaleliśmy na placach zabaw, jeździliśmy na rowerku
karmiliśmy gołąbki, jedliśmy lody dużo lodów i śmieciowe żarcie - młody szczęśliwy ja też choć zmęczona

a żeby mi się dzisiaj po pracy nie nudziło to tata z rana przywiózł mi dwie siatki jabłek
z 10 kg na pewno ich jest, coś muszę z nimi zrobić - umiem tylko kompot, więc muszę poszperać w necie za jakimś przepisem na mus jabłkowy taki żeby był do naleśników, ryżu i tarty

helou:-)

Ja również witam powekendowo:-)
u nas również intensywny wekend;-)
bylismy po pstrągi na Uhryniu i spacerku po lesie..
neistety źle się skończył bo młodego użarł kleszcz;/ na szczęście po ok. 1-1.5 go wyciągneliśmy wiec bardzo długo w nim nie siedział no i mam nadzieje że nic nie zrobil..ehh no nic pozostaje czekac;/
poza tym także zaliczylismy lody kapik rurki;-) a my kaweczkę mrożoną ze starego koktajlbaru na lwowskiej!:-) mniam mniam..kurde ale tam kolejki:-)
dziś kapik był u mojej mamy..
ja byłam w pracy a po 14 pojechałam w końcu sie przemeldować bo 3 lata już mieszkam w nowym miejscu i jeszcze tego nei zrobiłam.. i kur...
stałam tam 2 godziny!! a nawet ponada jakaś masakra!!
wiecie co i wcale nei było kolejki tylko jakaś laska 3 razy przepisywała wniosek o dowód!!! bo wiecie co nie wiedziała jak ma na rodowe nazwisko!!!!!!!!!!!!!MÓWIE WAM PRZEZYŁAM SZOK!!
potem wyszedł probelm jej córki bo ona twierdziła że ma na imie Marlena a w papierach było Magdalena!! ja pierdziu!!!!!!!!!!!!
no ale udało mi sie załątwić i teraz tylko czekac na dowód i pozgłąszać wszędzie;/

poza tym w srodę jadę do krakowa na usg genetyczne i 3d:-) noi na zakuppyy:D
z kapikiem ie robiłam takiego usg wiec postanowiłam że zobaczę czemu to tyle kosztuje;-) hihi

ide na m jak miłosc..
buziolki

Hej kochane!

Witam!
W weekend byliśmy na Cyrli, super było. Mam zdjęcia ale mój komp coś dziś wariuje więc postaram się jutro wstawić:tak:

Sabina jak zdrówko Kapika?

Justa i co mąż autko kupił?

Pozdrawiam!!!:-):-):-)

witam z rana

w końcu wczoraj wieczorem uporałam się z jabłkami zrobiłam kilka słoików kompotów i kilka słoików musu w sam raz do naleśników ryżu i tarty.
Wczoraj właśnie jedliśmy ryż z jabłkami a dzisiaj jak wrócę o jakiejś przyzwoitej porze do domu z pracy to może szarpnę się na szarlotkę

Zuza mąż kupił autko - piękne czarne i szybkie :tak:
Powiedz jakie jest podejście na Cyrlę, rozumiem że od Rytra szliście - już od dawna planuje tam się wybrać i może byśmy się wybrali w najbliższą niedzielę.
Młody co prawda lata po górach całkiem sprawnie - ostatnio szedł od hotelu w Suchej Dolinie do bacówki( zapomniałam jak się nazywa ta bacówka ale prowadzi ją takie małżeństwo z bloków i serwują pyszne pierogi )

dobra zmykam do robotyyyyyyyyyyyy

helou..
Zuza dawaj foty kochana!
Justa no super że zakup udany;-) ja ostatnio kompot nagotowałam ... i kapik wypił za 2 dni cały gar! my z dawidem po szklaneczce:-)
musze sobie jakiś jabłek przywieźć wiekszą ilosć nawet nie wiedziałąm ze on tak lubi kompocik:-)

byłam dzis w krakowie na usg 3d genetycznym:-) super sprawa to fakt mam fotki filmik ale nie za taką kase;-) wiecej nie pojade:-)
a po drugie weszłam do galeri i mnie głowa rozbolała wiec nic sobei nie kupiłam! nienawidzę tam robić zakupów ale przynajmniekj kurde wyprzedaże to tam są wypasione!!:-)

IDĘ SPAĆ BOM PADNIEA:-)
buziolki;_)

Cześć Dziewczyny!

Ale mnie tu długo nie było, aż wstyd :zawstydzona/y:

sabina gratuluje fasolki!!! a na wyprzedaze juz niedlugo bedziemy chodzic do Galerii Sandecja - H&M, 5-10-15, cocodrilo. Niestety Smyk zrezygnował ale nie narzekajmy :-D

Pozdrowienia dla Wszystkich!!

Emcia witaj i zaglądaj częściej :-)

Miałam wczoraj do Was zaglądnąć ale padłam razem z synem po 20 - wróciłam z pracy i wzięłam się za porządki ubraniowe syna, mąż w tym czasie zabrał Młodego do kolegi więc przewróciłam ciuchy w komodzie do góry nogami, przesortowałam za małe rzeczy , letnie pochowałam do pawlacza i trochę miejsca się zrobiło na nowe jesienno zimowe ciuchy - tak więc czekają mnie zakupy :tak:

Dzisiaj mamy z M wolny wieczór syn jedzie do moich rodziców a my może do kina pójdziemy a jutro obydwoje pracujemy :crazy: jak ja nie lubię pracujących sobót :-(
W niedzielę natomiast planujemy wypad do Zakopca poszwendać się po Dolinie Kościeliskiej, chcemy wykorzystać ostatnie ciepłe dni

jakbym już do Was nie zaglądnęła to życzę miłego weekendu :-)

Wklejam obiecane zdjęcia. Pozdrawiam!

Wejście na Cyrlę ok ale nie idż szlakiem tylko jakbyś szla na zamek i potem droga prowadzi do osiedla domków...bo ta jest łatwiejsza i krótsza. A na samej Cyrli pięknie i dużo ludzi. Tak z Rytra szliśmy

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x450).
4f9894d04d.jpeg

I troszkę naszych widoczków

fd95f13e22.jpeg

reklama
Zuza super wycieczkę mieliście - zdjęcia piękne i rodzinka również :)

my jednak jak już pisałam jutro pojedziemy do Zakopanego - zapowiada się super pogoda więc chcemy jeszcze Zakopane odwiedzić, a na Cyrlę prawdopodobnie się w następny weekend wybierzemy :) Mam nadzieję że Młody da radę tam się wydrapać !

Do góry