reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
a ja Was nie po namierzam tzn po namierzać mogę ale nie powysyłam zaproszeń bo nie mam konta na NK - wkurzyłam się i usunęłam, mam tylko takie inkognioto do kontaktów ze znajomymi ze szkoły

a u nas szpital się szykuje bo problem z jąderkiem mamy - jedna operacja już była w zeszłym roku i w tym roku znowu - szczególami nie będę Was zanudzać zabiega mamy w Krakowie pod koniec pażdziernika

hej...

Justa to w takim razie powodzonka dla synka w szpitalu..bęzie dobrze bo musi prawda:-)
Aldonka no sezon na bank bedzie trwał jeszcze dłuugggoo:-) ale wam zazdroszcze tych nocek przesypianych:-) moje dziecie jakieś nie kumate że tak trzeba;-);-) hihihi

kapik smarkający! kurde a dopiero mu się katar skońćzył! masakra jaka ta pogoda zdradliwa...
poza tym byliśmy dziś na grzybkach:-) w 2 lasach:-) jeden prawdziwkowy i 2 (tu już z kapikiem) rydzowy;-)
i powiem wam że rosną i rosną te grzybki;-)

wogóle to mam wkur... od jakiegos czasu:-) ahhh uroki ciąży;-) hihi bo jak narazie to mój jedyny objaw;-) ihi

buziolki dla was

przerwa w pracy ;)

Sabinka zapodaj no tutaj gdzie ten las prawdziwkowy, ja jakos sporadycznie znajduje borowika :-)

Justa bede trzymała kciukasy :)

Zuskus jak u Sabiny to pewnie to ja, nie moge poki co wejsc na NK

Moje dziecie mniejsze tez zakatarzone, zero innych objawow wiec moze to od zęboli
Julka - odpukac - chodzi do przedszkola . poprzedni rok prawie cały przechorowała, Ciekawe jak teraz bedzie

Buziole
:)

Witam!
życzę miłego dnia i weekendu, będę w poniedzialek!
Do poklikania
picture7691.gif

witam i ja :)

jak się cieszę że weekend tuż tuż - co prawda będę sama z synem bo mąż wyjeżdża szukać dla nas auta - niestety obecne ledwo zipie
tak więc mam nadzieję że pogoda w weekend dopisze i będziemy mogli się trochę poszwendać gdzieś po lesie
Zuza kojarzysz czy plac zabaw w Piwnicznej koło PKP jest już czynny ? bo jakiś miesiąc temu był na kłódkę zamknięty i większość atrakcji pościągana chyba tylko jedna zjeżdżalnia była - tata mój mówił że pewnie do odnowienia wzięli ale kurcze takie rzeczy w ciągu lata / w ciągu sezonu :crazy:
Mąż był dzisiaj przed pracą z kolega na grzybach ale niewiele nazbierał - w sumie dał koledze te kilka grzybów

teraz zmykam wpadnę później

reklama
Nie no jak dla mnie plac jest niezły , w Sączu takiego to ze świecą szukać niestety :crazy:
ale żeby remontować w sezonie to już przegięcie, rozumiem że nadal zamknięty ?
Myślałam żeby się wybrać w weekend do rodziców dlatego pytam o plac zabaw ale jednak rodziców nie ma więc nic z wyjazdu samej mi się siedzieć nie chce

Do góry