reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
Wiosna mam nadzieje zawitala juz na dobre. Wreszcie wybierzemy sie na spacerek bo dawno juz nie bylismy. Ja nadal troszke chora(mialam zapalenie oskrzemi i grype) ale juz przechodzi, leki dzialaja. Wio na spacerek jupi!

Bry:-)
Emcia gratki wielkie!;-) i zdóweczka zyczę
Aldonka elo:-) do pracy a nie BB:-) a gdzie pracujesz? chyba zę to tajemnica;-)
Monia nooo wiosna:-) ponoc taka na dobre od wtorku;-) już mam dosć zimy!!!!!!!

my dziś już o 8.30 wyszlismy na spacerek bo pieknei było i dobrze że byliśmy wcześniej bo teraz wieje wrrr... młody śpi od 12 wiec ok. 2 godzinek luzuuuu!:-)

jakos nie chce mi sie pracować ;)

jak dobrze ze jutro sobota hihi imieniny kota;-)
oby tylko ladna pogoda była, też chętnie pospaceruje

a pracuje hmmm tajemnica czy tez nie ? ;-) - w biurze podrózy

o rajku Aldonka ale fajnie!:-)

no to będziesz nam wczasów szukała cooo??:-):-):-) hehe

ale mnie łeb dzis boli;/ czekamy na znajomych ale jakoś nie mam powera do niczego...
wysprzątałąm mieszkanko całe wiec jutro mam luz:-) został tylko pokój Kapika ale wieczny syf;-)
jutro jedziemy na roczek mojego kuzyna do krynicy:-)
cholerka a tam taka zima...
miłego wieczorku kochane

bryyyyyyy:)

jak ja nie lubie poniedzialków :angry:

Sabina jak po roczku?
co do wywczasów - pewnie mogę szukać ;-)
u mnie dzis dzien wielkich stresow
Julka poszla po dluugiej przerwie do przedszkola , nie powiem zeby byla dzis rano szcęśliwa:-(
Domiska została pierwszy raz z drugimi dziadkami, chyba tez nie byla bardzo zachwycona.
Mam nadzieje ze wszyscy sobie poradzą i jutro bedzie mi lzej :happy2:
no to popracuje troszke :)

milego tygodnia :-)

bry:-)

Aldonka dadzą sobie rade:-) muszą:-) hihi
a co do wczasów to moze masz jakieś gg czy cos to byśmy pogadały co chce i gdzie chce:-) chce w czerwcu tytle powiem:-) i oczywiscie z młodym:-) myślałam o wyspach greckich ale nei chcę tu dziewczynom zaśmiecać wątku;-) jak masz jakieś gg to się odezwij a jak nie to będziemy im tu śmiecić:-) hehe

moje gg: 2838774

hihi musza musza, dzielne sa po mamusi wiec poradza sobie ;-)

może jak pośmiecimy to sie ktoras odezwie , bo spokojnie tu ze hoho:-)

napisze na gg :)

reklama
Do góry