reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

dzień doberek kochane:-)

no i pochmurno buuu:-( ale ciepło chociaż tyle... za chwile zbieram się na spacer połazimy z 1,5 godzinki:-)
ale najpierw idę cos u kapika w pokoju przemeblować bo mnie nosi:-) hehe
młody ma katar, idą mu zęby a ja mam ochotę go w kosmos wystrzelić:-) heh ...
weekend spedziliśmy całe dnie na polku a niedziela zakończona grilem takze sezon rozpoczęty:-)

miłęgo dzionka wielkie buziaki ..
wpadne po 12:-) ja pójdzie spać potworek:-)

reklama
witam!
trochę mnie nie było na bb ale teściowa zmarła wiec nie było możliwości czasu i nastroju

pozdrawiam wszystkie!!!

EMCIA GRATULACJE!!!

bry...

Zuzkus kondolencje:-(
a poza tym co u was?
Aldonka gdzie jesteś co????:-)

a inne mamcie???????????
KAPIK DZIŚ OD 24-2 nie spał!!!!!!!!w kośsmos wyleci chyba!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrr

hello
melduje sie :)

Zuskus kondolencje:-(

Sabinka ja sie "lenie" w domciu, dzieci chore wrrrrrrrrrr
Jula tradycyjnie pochodzila 4 dni do przedszkola i znow przyniosla chorobsko, Domiska zalapala od niej, obie sa tak marudne , ze nie wiem w co rece wlożyć
dobrze ze ladna pogoda to choc na chwile "wystawiam " je na podworko
a tu swieta tuż tuż...............

hihi to sie pomeczymy nim dzieciom zeby wyjda
a jak przemeblowanie, pozmienialas cos ?

ide sprztać poki Domidor spi :-)
pozdrowionka

U nas w przedszkolu ospa...dziś było 10 dzieci:szok: moje starszaki chorowały...mam nadzieję że Maćkowi zarazy nie przyniosą

Pozdrawiam!

Mąż jutro w nocy wraca więc pewno do wtorku się nie pojawię

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Ja dziś w pracy :baffled: Licze na wspaniałomyślność szefa i czekam na hasło "Koniec pracy" :-p....mam nadzieję że nie będzie to o 16 :confused2:

A teraz życzenia świąteczne dla Sądeczanek :-)

Niech to bedą dni radosne
bo to święta WIELKANOCNE !!!
Zmartwychwstania w duszy
i...wiosny po uszy

:-):-):-)

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
życzą WAM sabina dawid i kapik:biggrin2: