reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

o rajku hej kochane:-) znowu mni enie było troche:-(

Aldona hejka:-)
Monika GRATULACJE!!
Monia Zuzkus Sylcia i inne mamcie wielki buziolki:-)
justa jhejka:-)

a ja zapisałam dzis młodeg na rytmikę do YAMAHY na sienkiewicz bo już pierd... w domu mozna dostać:-) pierwsza lekcja w poniedziałek dam znac czy sie mu spodobałO-)

ale dziś pogoda MASAKRA! a wekend będzie piękny:-)
ale nam sie pogodynka zrobiłą:-)
obiecuję zaglądać codziennie no prawie codziennie:D:D
hihi

Aldona gdzie mieszkać na jakim osiedlu?:-)

ja na wiśniowieckiego koło superka;-)

reklama
Sabinko...koniecznie napisz jakie wrażenia po rytmice :tak:....
Pierwszy raz słysze o tym Yamahy :sorry2:....Co to za placówka i jakie zajęcia, w jakich godzinach oferuje ?

Witanko znad kawki i placucha :)

Sabina mieszkam na chruslicach niedaleko Lidla :-)
koniecznie napisz jak ta rytmika , Julce tez przydalyby sie takie zajecia
zastanawialam sie czy sa jeszcze w kinach poranki dla dzieci, podzwonilam - NIE MA
a szkoda ;-)
i gdzie tu zabrać dziecko?
ciekawe czy jakies teatrzyki sa dla maluchow, hmm trzeba pogrzebac w necie

Milego dnia :)
Pozdrawiam

dzień doberek....

Monia Aldonka dam znac:-) zobaczymy czy wogóle się mu spodoba;-) hehe

a co do sącza to tu naprawde nie ma co robić..
ja teraz biegam z młodym do ARKADI.. bo mamy blisko...
w bajkolandzie w chełmcu byłam raz ale tam za dużo dzieci i ta moja mała sierotka sie gubi a te dzieci go przestawiają;-) hehe

także zobaczymy co z tej rytmiki nam wyjdzie:-)
Aldonka jak coś znajdziesz to daj znać:-) bo tu zwariować można w taką pogodę!...

kurde musimy sie laski spotkac w jakiś piekny wiosenny dzionek:-)
hihi :-)

buziolki

My byłysmy w sali zabaw na nawojowskiej ( czy to Arkadia? )
źle trafilyśmy, były akurat urodziny 8 latki i dzieci strasznie biegaly wiec nie bylo mowy o zabawie, baa nawet o podejsciu do drabinki, zjezdzalni itp

tak Aldona to arkadia;-) a ja tam lubie bo tam jest ta mała salka z basenem dla dzieciaków i domek i zjeżdzalnia...czyli Kapika mojego zabawki;-) hehe

fajnie tam jest, jak najbardziej, tyle ze jak byłyśmy to dzieci ganiały się po każdej salce i Julke to przerażało, bala sie "poruszać" :-)

przeszukalam net i tearzykow dla dzieci niet
w MOK jest tylko "przyjaciel wesołego diabła" :rofl2:

no nic , oby do wiosny
uuu wlasnie w radio podali ze wiosna zawita dopiero w polowie kwietnia:baffled:

oj od razu widać ze w Sączu dziś ładny dzień był ,nikt nic nie napisał :-)
mi sie kończy zaraz czas pracy i uciekam do domciu , miłego wieczorku

hihi jutro tez cos napisze ;-)

reklama
Czesc Dzieczyny!
12 lutego urodzilam synka Antosia :) wazyl 2950 i mial 54 cm. :)

kurcze nie miege sobie poradzic ze zmiana suwaczkow, edytuje sygnature a nadal wyswietlaja sie stare suwaki :baffled:

Do góry