reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
dzień dobry :-)
ale tu się nic nie dzieje...
:-)

ja już 2 tygodnie w domu siedze i padam...
kacper ma ospe tzn. już mu sie kończy ale najgorsze że cos tymka nei chce złapać wrrrrrrr a chciałabym mieć to za sobą...
no ale co zrobić

halo halo

pamięta mnie tu ktoś ? ;-)
czasem Was podczytuję ale na pisanie nie zawsze jest czas
niemniej pamiętam o wątku i postaram się uaktywnić :-)

póki co idę zmienić linijkę syna w podpisie bo zatrzymała się
a tu przecież ja mam w domu prawie pięciolatka a nie czterolatka :szok:

Ostatnia edycja:
Hej.
Drogie Dziewuszki życzę Wam: zdrowych, spokojnych i szczęśliwych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze.
Oraz WESOŁYCH JAJECZEK WSZYSTKIM ŻYCZĘ ;-)

reklama
Do góry