reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Sącz i okolice

helou!:-)

rajku Kari tyle miesiecy bez chłopa bidulka:-) choc ja mojego czasem w kosmos bym wyslała:-)
Krewetka a wogóle jak Lila grzeczniutka?:-) siedzi już?
Gosiunia witaj:-) oo to niedaleko moich rodzinnych stron bo ja z olszany;-) wiesz gdzie to:-) hihih

\buziaki kochane:-)
ZUZA gdzie jesteś co u was? jak Maciuś?

reklama
Czesc kobietki:)
Witam nowa Sadeczanke.
Widze ze tutaj nie wiele sie dzieje - co tam kobietki slychac u Was?
U mnie niby wszystko w porzasiu, tylko cos sama sie kiepskawo czuje - mialam problemy zdrowotne ale jakos nie mam ochoty o tym pisac. Juz niby jest w porzadku ale powiem szczerze ze nie czuje sie rewelacyjnie:/
Kari no wspolczuje Ci tak dlugiej rozlanki- sama boje sie, ze przyszlosc moze nam takie zycie zszykowac- ale jak do tej pory nie bylismy dluzeje niz 2-3 tyg. osobno wylaczajc zeszloroczna podroz do Polski kiedy to ja bylam w Polsce 8 tyg.
Sabina Twoj maly wazy 8500 kg a moj ma niecale 3 miesiace- no za tydzien bedzie mial i wazy chyba 7400 kg. a wiec Twoj nie jest taki ciezki:)
Pozdrawiam was i postaram sie wpadac- ale mam nadzieje ze bedzie z kim pogadac.

helou:-)

Aguś zdróweczka dla Ciebie w takim razie!!!!!!!
no co chłopak waga cięższa:-) heheheh:-)

Gosia hmm no pewnie tak :-) choć ja z gołkowic znam tylko Basię Klag;-) i Mariusza....i jeszcze ze skrudziny monike i tyla:-) i chyba że z olszanyu kogoś znasz:-) bo ja to napewno wszystkich;-)
hehe

a jutro mam urodziny kapika :-0 bo dziś 3 latka skończył ... biorę się krojenie sałatki bo jutro nic nie zdąże:D

Zagladam i ja!
Sabinko dzieki za troske, dzieci na razie odpukac zdrowe i niech tak zostanie!
Gosienko witaj! Przez Golkowice czesto przejezdzam w drodze do rodzicow do Limanowej
Aga mam nadzieje ze ze zdrowiem juz lepiej!!!
pozdrawiam!

reklama
Do góry