reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

helou!:-)

rajku Kari tyle miesiecy bez chłopa bidulka:-) choc ja mojego czasem w kosmos bym wyslała:-)
Krewetka a wogóle jak Lila grzeczniutka?:-) siedzi już?
Gosiunia witaj:-) oo to niedaleko moich rodzinnych stron bo ja z olszany;-) wiesz gdzie to:-) hihih

\buziaki kochane:-)
ZUZA gdzie jesteś co u was? jak Maciuś?

reklama
Czesc kobietki:)
Witam nowa Sadeczanke.
Widze ze tutaj nie wiele sie dzieje - co tam kobietki slychac u Was?
U mnie niby wszystko w porzasiu, tylko cos sama sie kiepskawo czuje - mialam problemy zdrowotne ale jakos nie mam ochoty o tym pisac. Juz niby jest w porzadku ale powiem szczerze ze nie czuje sie rewelacyjnie:/
Kari no wspolczuje Ci tak dlugiej rozlanki- sama boje sie, ze przyszlosc moze nam takie zycie zszykowac- ale jak do tej pory nie bylismy dluzeje niz 2-3 tyg. osobno wylaczajc zeszloroczna podroz do Polski kiedy to ja bylam w Polsce 8 tyg.
Sabina Twoj maly wazy 8500 kg a moj ma niecale 3 miesiace- no za tydzien bedzie mial i wazy chyba 7400 kg. a wiec Twoj nie jest taki ciezki:)
Pozdrawiam was i postaram sie wpadac- ale mam nadzieje ze bedzie z kim pogadac.

helou:-)

Aguś zdróweczka dla Ciebie w takim razie!!!!!!!
no co chłopak waga cięższa:-) heheheh:-)

Gosia hmm no pewnie tak :-) choć ja z gołkowic znam tylko Basię Klag;-) i Mariusza....i jeszcze ze skrudziny monike i tyla:-) i chyba że z olszanyu kogoś znasz:-) bo ja to napewno wszystkich;-)
hehe

a jutro mam urodziny kapika :-0 bo dziś 3 latka skończył ... biorę się krojenie sałatki bo jutro nic nie zdąże:D

Zagladam i ja!
Sabinko dzieki za troske, dzieci na razie odpukac zdrowe i niech tak zostanie!
Gosienko witaj! Przez Golkowice czesto przejezdzam w drodze do rodzicow do Limanowej
Aga mam nadzieje ze ze zdrowiem juz lepiej!!!
pozdrawiam!

reklama
Do góry