reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
witam kochane...
Krewetka po szczepieniu spoko.. 8500 wagi ciężkiej;-)
Tymo fajny chłopak się zrobił pieknie siedzi gada na całego i chichra sie bez przerwy ale małośpi skubaniec;-)
a dziś mielisy pasowanie na przedszkolaka;-)
hehe
co u was
Krewetka po szczepieniu spoko.. 8500 wagi ciężkiej;-)
Tymo fajny chłopak się zrobił pieknie siedzi gada na całego i chichra sie bez przerwy ale małośpi skubaniec;-)
a dziś mielisy pasowanie na przedszkolaka;-)
hehe
co u was
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
my dzis znow rehabilitacja... masakra jak mi sie nie chce. za 2 i pol tyg lece do meza do UK.
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
helou..
No własnie Kari na długo lecisz?? a tak wogóle to mężuś często do was przylatuje?
Krewetka niby waży nie mało ale nie wygląda na tyle;-) mój w nocy też ostatnio do bani śpi wrrrrrrrr ale ja juz jestem przyzwyczajona bo Kacper tez mało spał jak mu zęby zaczęły wychodzić więc luz;-)
No własnie Kari na długo lecisz?? a tak wogóle to mężuś często do was przylatuje?
Krewetka niby waży nie mało ale nie wygląda na tyle;-) mój w nocy też ostatnio do bani śpi wrrrrrrrr ale ja juz jestem przyzwyczajona bo Kacper tez mało spał jak mu zęby zaczęły wychodzić więc luz;-)
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
meza nie widzialam prawie 5 mies. a lece tam na nie caly miesiac. ok 7 grudnia musze wracac.
gosiunia:)
Fanka BB :)
Witam Sądeczanki!
To są moje pierwsze kroki na tym forum więc postanowiłam zaczać od Was, gdyż mieszkam nie daleko! Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona. Pozdrawiam!
To są moje pierwsze kroki na tym forum więc postanowiłam zaczać od Was, gdyż mieszkam nie daleko! Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona. Pozdrawiam!
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
witaj gosiunia. skad dokladnie jestes?
reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Witam! Mieszkam w Gołkowicach