reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Sabina mi tez sie w ciazy sypnely :dry: szlag by to trafil. Z kolejnymi ide juz do mojej dentystki sprawdzonej, bierdze od zeba 80zl i jest przesympatyczna. Z tym poszlam do najblizszego bo zjadlam kanapke z dzemem i tak mnie zaczal bolec ze myslalam ze to moj koniec :szok: nie moglam stac nawet bo mi na pol twarzy promieniowalo przy kazdym ruchu.
W poniedzialek ide sie zarejestrowac w biurze pracy, a co tam. Jak zleca jakas prace to odmowie, mozna odmawiac 3razy a potem wypisuja, wiec przez 2mies bede ubezpieczona i pozalatwiam wszystko z lekarzami.
U nasss... nadal wszystko sie toczy wokol rehabilitacji. mysle czy by prawka nie zrobic! Tylko w trybie ekspresowym bo z malym nie mam czasu na zabawe przez 3mies. Kolezanka z dzieckiem niepelnosprawnym zrobila prawko w 2tyg (wyjezdzila godziny i zdala :shocked2:) wiec bede sie pytala, moze w miesiacu bym sie zmiescila.
POZDRAWIAMY!!

reklama
Hejka!
Moj maz zrobil mi niespodzianke i wrocil w czwartek...ale porzydku duzego to nie mialam bo w piatek go cos postrzyklo i slyszalam tylko oj jak boli, al posmaruj, daj tabletke, przynies herbate...ale jak powiedzialam ze zadzwonie po lekarza zeby dal zastrzyki to nieee samo przejdzie. i tak mi jeczal przez caly weekend a dzis do pracy pojechal. Ufff nie ma to jak znosic bol i chorobe po mesku!!!

Sabina Maciej jest alergikiem wiec wlasciwie jak zaczyna sie jesien to on do wiosny na wziewach. Za tydzien jade na kontrole do alergologa ale na razie osluchowo jest w miare dobrze

Kari ja bym wszystko robila zeby miec jakies ubezpieczenie!!! A dzieciom do kturegos roku zycia opieka bezplatna nalezy sie tak czy tak

Pozdrawiam!

To i ja odbijam karte ze zyje i czasem zagladam
allle
tu wielka cisza:)))
U nas niby w porzdku ale malego cos mi wysypalo wiec mam troche zmartwienia , bo rpobuje wylapac co to takiego. NO i mala wczoraj dostala goraczki ale to chyba zabki- oby , a nie jakis wirus.
Pozdrawiam i zdrowka zycze wszystkim , i oczywiscie cieplutkiego weekendu.

cisza jak makiem zasiał..... wczoraj byłyśmy na szczepieniu, Lilka wazy 6700, 69cm wzrostu, dziś musiałam jechać do karkowa bo jutro idę do szpitala a maleństwo zostało z tatusiem :)

helou:-)

co tu sie nic nie dzieje:-)
ja mam wir w pracy domu:-)
i do tego budowa mam dosc:-)
Krewetka ja ide jutro z tymem na szczecpienie trza go wysprawdzać:-)

wracam do pracy buziaki!

Zuza jak Maciuś?

reklama
Do góry