reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dzień dobry,
Melduję 12 dpo. jest chooyo kreska na teście pinka, trochę późno na taki cień... więc myślę, że to testowa przebija, albo tylko ja ją widzę, bo mam te kreski normalnie w oczach. Wczoraj była biel bieli dziś choyokreska jest - ciężko telefonem ująć, ale ja ją widzę planowo @ w czwartek, jak nie przyjdzie to zrobię kolejny test albo pójdę na betę, ale nei napalajcie się, bo wg mnie to testowa przebiła.

Dzień dobry,
Melduję 12 dc. jest chooyo kreska na teście pinka, trochę późno na taki cień... więc myślę, że to testowa przebija, albo tylko ja ją widzę, bo mam te kreski normalnie w oczach. Wczoraj była biel bieli dziś choyokreska jest - ciężko telefonem ująć, ale ja ją widzę planowo @ w czwartek, jak nie przyjdzie to zrobię kolejny test albo pójdę na betę, ale nei napalajcie się, bo wg mnie to testowa przebiła.
12dc czy 12dpo?

Dzień dobry wszystkim 🫶🏻 Ja dzisiaj wolne, bo po południu mam jeden egzamin na studiach, muszę trochę dzisiaj przysiąść do nauki 🙄 dziś 6dpo, czy jak pójdę za 2 dni na betę (czwartek), a potem w sobotę, to powinno coś wyjść? 🙈 Jest jakiś sens? Miłego dnia 😎❤️

reklama
Do góry