reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dziewczyny, które miały drożność, podzielcie się uwagami, czy warto wziąć znieczulenie (bez chyba nie robią, miejscowe lub narkoza, prawda?), jakie są zalecenia po zabiegu? Powinno się zrobić tuż po okresie?
Miałam w znieczuleniu ogólnym hsg+rtg, niedrożny jeden więc po zabiegu lekko bolało. Tego samego dnia wyszłam do domu. Robi się zaraz po skończonej miesiączce.

Miałam w znieczuleniu ogólnym hsg+rtg, niedrożny jeden więc po zabiegu lekko bolało. Tego samego dnia wyszłam do domu. Robi się zaraz po skończonej miesiączce.
A były u Ciebie ku temu badaniu jakieś wskazania, czy po prostu zrobiłaś? Ja myślę nad miejscowym niż ogólnym raczej, no i to sono wezmę, skoro i tak mam płacić.

Ja dzisiaj na śniadanko miałam naleśniki gryczane z nutella z dyni dodatkwo brzoskwinia duszona na patelni
Na II mam czekoladowy pudding z tapioki z fruzelina wisniowa 🐷🐷🐷🐷
Do picia mam 2l wody

reklama
A były u Ciebie ku temu badaniu jakieś wskazania, czy po prostu zrobiłaś? Ja myślę nad miejscowym niż ogólnym raczej, no i to sono wezmę, skoro i tak mam płacić.
U mnie mimo moich owulacji ciulas zaczął od stymulacji :/ po 3 miechach zrobili mi drożność i wyszło jak wyszło. Ale ja miałam w miejskim szpitalu więc tam tylko z rtg i w znieczuleniu ogólnym

Ostatnia edycja:
Do góry