Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda, ja to jeszcze zawsze nakładam u siebie ze śluzem i już wiem, ze po owuno właśnie to trzeba obserwować ileś cykli, żeby się siebie nauczyć. Ja dopiero 3 cykl mierze, a miałam w międzyczasie jakieś 2 miesiące przerwy i muszę od nowa wszystko sobie przypominać xd
Miałam w znieczuleniu ogólnym hsg+rtg, niedrożny jeden więc po zabiegu lekko bolało. Tego samego dnia wyszłam do domu. Robi się zaraz po skończonej miesiączce.Dziewczyny, które miały drożność, podzielcie się uwagami, czy warto wziąć znieczulenie (bez chyba nie robią, miejscowe lub narkoza, prawda?), jakie są zalecenia po zabiegu? Powinno się zrobić tuż po okresie?
A były u Ciebie ku temu badaniu jakieś wskazania, czy po prostu zrobiłaś? Ja myślę nad miejscowym niż ogólnym raczej, no i to sono wezmę, skoro i tak mam płacić.Miałam w znieczuleniu ogólnym hsg+rtg, niedrożny jeden więc po zabiegu lekko bolało. Tego samego dnia wyszłam do domu. Robi się zaraz po skończonej miesiączce.
Heja! Ja też! Zdążyłam już jeden projekt zrobić wiec czas na czytanie forum i śniadankoHello, ja już się melduje z pracy. Miłego dnia
No wczoraj obiecałam że jeszcze w styczniu sikne , teraz czekam już na testy według śledzenia są w Amsterdamieooo, widzę, że jedna z naszych testowanie od 6 dpo, moja krew
Ja dzisiaj mam do pracy na śniadanie sałatkę gyros. Chociaż wolałabym domową chałkę z nutellą Ale nadal katuję się na diecie, więc sałatka musi wystarczyć. A piję ostatnio non stop herbatę zieloną z ananasemMały offtop . Co zwykle jecie na śniadanie? Co w ogóle lubicie jeść, pić?
U mnie mimo moich owulacji ciulas zaczął od stymulacji :/ po 3 miechach zrobili mi drożność i wyszło jak wyszło. Ale ja miałam w miejskim szpitalu więc tam tylko z rtg i w znieczuleniu ogólnymA były u Ciebie ku temu badaniu jakieś wskazania, czy po prostu zrobiłaś? Ja myślę nad miejscowym niż ogólnym raczej, no i to sono wezmę, skoro i tak mam płacić.