reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dzień dobry wszystkim 🫶🏻 Ja dzisiaj wolne, bo po południu mam jeden egzamin na studiach, muszę trochę dzisiaj przysiąść do nauki 🙄 dziś 6dpo, czy jak pójdę za 2 dni na betę (czwartek), a potem w sobotę, to powinno coś wyjść? 🙈 Jest jakiś sens? Miłego dnia 😎❤️
Może, ale nie musi, szczerze to bym się wstrzymała chociaż do soboty z betą, szkoda kasy jeśli by było za wcześnie :)

reklama
Dzień dobry wszystkim 🫶🏻 Ja dzisiaj wolne, bo po południu mam jeden egzamin na studiach, muszę trochę dzisiaj przysiąść do nauki 🙄 dziś 6dpo, czy jak pójdę za 2 dni na betę (czwartek), a potem w sobotę, to powinno coś wyjść? 🙈 Jest jakiś sens? Miłego dnia 😎❤️
Zamiast się kłuć to chyba lepiej siknąć na test 🧐 jak wyjdzie cień to na betę ale to tylko moja opinia i ja bym tak zrobiła 🥰

No kurde, ciężko mi siedzieć w pracy :D
Co za zrządzenie, że tak "idealnie" się wstrzeliliśmy z tym seksem, nakręcania się ciąg dalszy...
Też tak mam z tymi bólami i całe życie myślałam, że to owulacja, a na monitoringu wyszło, że dopiero dzień po tym jak boli jest owulacja. Także poprawcie dziś na wszelki wypadek ;)
Mogła się owulka przesunąć
Powtórz test jutro 🤞
Tyle, że ja byłam na monitoringu :) ja z tych co na zimno wszystko... tyle tu już fałszywych kresek widziałam, że choyokreska to nie kreska, nie przyjdzie @ zrobię betę.

Mały offtop 🙂. Co zwykle jecie na śniadanie? Co w ogóle lubicie jeść, pić?
Ja zawsze muszę mieć jajca w jakiejś postaci :-) :)
Bardzo lubię omlet z Akademii Płodności (chyba na yt był przepis, platki oswiane, 2 jajka, czer cebula, kurkuma, pieprz, oliwki, suszone pomidory), tortillę skladana na 4 (viralowy przepis z tik toka :p) z jajkiem, serem, warzywami czy szynką, placuszki z banana, jajek i otrębów.

reklama
Też tak mam z tymi bólami i całe życie myślałam, że to owulacja, a na monitoringu wyszło, że dopiero dzień po tym jak boli jest owulacja. Także poprawcie dziś na wszelki wypadek ;)

Tyle, że ja byłam na monitoringu :) ja z tych co na zimno wszystko... tyle tu już fałszywych kresek widziałam, że choyokreska to nie kreska, nie przyjdzie @ zrobię betę.
mnie właśnie rzadko kiedy owulka boli, więc jak miałam monitoring to nic mnie nie bolało i nawet nie mam jak porównać, kiedy u mnie to wypada

Do góry