Mrufka@@1
Fanka BB :)
Może to zagnieżdżenie! Jeszcze jest czasCześć Dziewczyny,
9dpo biel i tempka w dol.
Miłego dnia
U mnie biel ale według moich obserwacji dziś 6 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to zagnieżdżenie! Jeszcze jest czasCześć Dziewczyny,
Miłego dnia
6dpo to jeszcze bardzo wcześnie trzymam kciukiMoże to zagnieżdżenie! Jeszcze jest czas
U mnie biel ale według moich obserwacji dziś 6 dpoZobacz załącznik 1490591
Tak wiem ale zamykam tym styczeń bo miałam testowac wczoraj, dziś mój 31 DC6dpo to jeszcze bardzo wcześnie trzymam kciuki
Edit : ja tez jestem jakos 5-6 dpo
kurczę, ja nic z tego wykresu bym nie widziałaCześć Dziewczyny,
Miłego dnia
Ale 9dpo to jeszcze nic straconegoCześć Dziewczyny,
Miłego dnia
ooo, widzę, że jedna z naszych testowanie od 6 dpo, moja krewMoże to zagnieżdżenie! Jeszcze jest czas
U mnie biel ale według moich obserwacji dziś 6 dpoZobacz załącznik 1490591
Mój mózg wykasowuje 2 odstające temperatury i wtedy widze lepiej przyzwyczaiłam się już do tych wykresówkurczę, ja nic z tego wykresu bym nie widziała
Klasyczny wykres, trzy wyższe po spadku i wyższe niż 6 poprzednich mówią jednoznacznie - owu byłau mnie chyba była owu ?
Nie zaznaczam seksów, także nie ma serduszek xd
no właśnie to trzeba obserwować ileś cykli, żeby się siebie nauczyć. Ja dopiero 3 cykl mierze, a miałam w międzyczasie jakieś 2 miesiące przerwy i muszę od nowa wszystko sobie przypominać xdMój mózg wykasowuje 2 odstające temperatury i wtedy widze lepiej przyzwyczaiłam się już do tych wykresów