reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

a bo jakoś mi się kojarzyło, że jak ma się nie za wysokie amh, to lepiej robić stymulacje po drożności i histero, ale naprawdę to jakieś bardzo luźne skojarzenie. Chociaż w sumie Ty z tego co pamiętam masz mieć tylko 2-3cykle stymulowane, a później masz robić dalsza diagnostykę, dobrze pamiętam?
Tak, dokładnie, miesiąc clo plus dwa letrozol…
Ale teraz już sama nie wiem, może warto tę drożność wcześniej zrobić? Któraś z Was miała?

reklama
Niestety ciężarne nie mogą serów pleśniowych jeść, a będzie też jakoś gość 😅. Ja to muszę wziąć dokładnie poczytać czego dokładnie nie mogę jeść bo wiem plus minus 😅🙈
Możesz zrobić takie ślimaczki z ciasta francuskiego szynki sera żółtego posmarowane przecierem i upieczone w piekarniku

Uwielbiam 🤤🤤, ale mam osoby które nie lubią łososia 😅, ale może właśnie z szynak i warzywkami takie zrobię. Bosze ale bym zjadła teraz taka tortille😅😅
Nasza @LadyCaro by nie jadła bo rukols:p
@Calineczka92
iestety ciężarne nie mogą serów pleśniowych jeść, a będzie też jakoś gość 😅. Ja to muszę wziąć dokładnie poczytać czego dokładnie nie mogę jeść bo wiem plus minus 😅🙈
Można w ciąży sery pleśniowe ale pasteryzowane :)

nie chciałam! To jakieś moje luźne skojarzenie. Poczekaj, zawołam Ci @hachette i @Ceonis - to są mądre dziewczyny od stymulacji, podpowiedzą
Wiesz, ja po prostu chciałabym to zrobić najbadziej „optymalnie”, jeśli lepiej zrobić na przykład drożność przed stymulacją to ją zrobię, wiadomo jak podchodzą lekarze, po „swojemu”, a niekoniecznie właściwie …

reklama
Do góry