reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

a takie coś że bierzesz tortille, smarujesz almette, kładziesz łososia, walisz na to jeszcze rukolę albo szpinak, zawijasz i kroisz na takie kawałki na jednego gryza?
Uwielbiam 🤤🤤, ale mam osoby które nie lubią łososia 😅, ale może właśnie z szynak i warzywkami takie zrobię. Bosze ale bym zjadła teraz taka tortille😅😅

reklama
Uwielbiam 🤤🤤, ale mam osoby które nie lubią łososia 😅, ale może właśnie z szynak i warzywkami takie zrobię. Bosze ale bym zjadła teraz taka tortille😅😅
to niech te osoby nie jedzą, będzie więcej dla Was :D
Zawsze spoko jest też po prostu deska serów, do tego takie cienkie kabanoski pokrojone na mniejsze części i winogrona + wykałaczki. Dobra zagryzka, a kosztuje super mało czasu

to niech te osoby nie jedzą, będzie więcej dla Was :D
Zawsze spoko jest też po prostu deska serów, do tego takie cienkie kabanoski pokrojone na mniejsze części i winogrona + wykałaczki. Dobra zagryzka, a kosztuje super mało czasu
Hehe dziękuję 💚. No musze coś pomyśleć właśnie takiego. Może coś jednogarkowego w lidlusiu ugotuje 🤔 muszę popatrzeć 😅

reklama
Hej dziewczyny 😍 u mnie dziś przyrost 173% wiec uciekam na mamuśki ☺️podczytywać Was będę cały czas i 3mac kciuki❤️ kibicuje Wam z całego ❤️❤️❤️wiem jaka to niesprawiedliwa i nierówna droga 😥😥 życzę każdej upragnionej dzidzi 🥹🥹 jestem podekscytowana ale tez się boje bo wiem ze życie pisze różne scenariusze ..

Do góry