Pati2388
Fanka BB :)
U mnie biel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie biel
Ja się za szybko wpisałam, mam dopiero dziś 10dpo i żadnych testów czułości 10 w domu. Zrobię jak dziś kupię i dam znać
Czekolada zawsze spoko, w każdym kształcieMiałaś ochotę na czekoladowego kutasa?
Ooo super. Też się musiałbym wybrać, przypomnieć sobie trochę, bo ostatnio jedno i to samo tylko robię w nimAle super!
Czekam na wasze wyniki
Ja za chwilę zaczynam szkolenie z Excel więc pewnie będę miała pierdyliard stron do nadrobienia później . Miłego dnia!
gratulacje!Hejka. Jestem dzień przed spodziewaną @, robiłam test ok 4 dni temu (czysta biel), zrobiłam test dzis rano i taki wynik. Co myślicie? Robić bete?
Mnie śniło się, że pracowałam w przedszkolu Horrrorrrrtgratulacje!
A mi się dzisiaj pozytywny test ciążowy śnił To na pewno znak, że styczeń zakończymy lasem pozytywów!
A mi się śniło , że zwiedzałam Londyn z mężem i że błądziliśmy w metrze jak już jesteśmy przy snachMnie śniło się, że pracowałam w przedszkolu Horrrorrrrt
czekam na wynik Twojego proga!Cześć,
U mnie dziś tez jakaś kicha, choć słabo spałam, ale spadek temperatury jadę dzisiaj na tego proga, to zobacze, co tam się dzieje :/
A mi się śniło, że przypłynęli piraci i mieli olbrzymi statekA mi się śniło , że zwiedzałam Londyn z mężem i że błądziliśmy w metrze jak już jesteśmy przy snach