Pati2388
Fanka BB :)
Wow pięknie gratuluję teraz betaJuż wariuje zrobiłam ten na jutro ,biegam po domu i w każdym pokoju oglądam kreskę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow pięknie gratuluję teraz betaJuż wariuje zrobiłam ten na jutro ,biegam po domu i w każdym pokoju oglądam kreskę
dziekujeGratuluje kochana! Trzymam mocno kciuki! <3
Dziwne uczucie, raz kłucie raz pieczenie wlasnie tej części macicy, czy coś... nawet nie chodzi o ciążę, tylko o to, co tam sie dzieje, oby zadne torbiele i jakby była ciąża to zaraz fiksacja, że pewnie cp....Ja co cykl sobie wkręcam ze wcześniej mnie nie kłuło/bolało
raz miałam taki ból ze myślałam ze faktycznie ciąża albo ze coś się dzieje złego i 2tyg później byłam na wizycie u gina żeby sprawdził
Ale życzę Ci żeby w Twoim wypadku była to ciąża
Czyżby to to co miało być u mnie ale mnie w ...uja zrobiło . U Ciebie widacDziewczyny nie wiem ja już tyle razy miałam jakiś w głowie cienie podkreślam w głowie bo mój mąż niczego nie widział że nawet nie wiem jak do tego podejść …bardziej chyba ufam waszym oczom.. Na tamtym teście z rana nic nie ma więc nie wiem co ja tam widziałam no przez chwilę jakąś coś było może nie wiem…
Wiecie ze od 17 cykli źle robiłam pinki???no w sumie szara faktycznie... a ostatnio pinkom sie zdarza
Gratulacje przy, tej wątpliwości brak...Już wariuje zrobiłam ten na jutro ,biegam po domu i w każdym pokoju oglądam kreskę
Poprosimy opis objawów... ja proszędziekuje tak pójdę jutro i zobaczymy co to będzie ..
Taaak...mnie to dopiero czas goni... Więc nie na spokojnie... Ale spoko, możecie panikować nawet od 25 roku życia Zobaczcie, już wtedy szanse spadają! W sumie to już po 16. urodzinach...Także starość po szkole/studiach nie radość...Aaa robiłaś progesteron, a to jest owu jak taki piękny! Kochana 29 jakie mało czasu, masz go sporo, ja go miałam dużo, a mam 31 lat, więc naprawdę czas nie jest problemem, są dziewczyny po 40stce to już mogą powiedzieć, że ich goni czas, więc na spokojnie .
To jak nie Ty, to na pewno piesja nie zmieniłam ,Koka to imię mojego psa .. nie wiem dlaczego mam taki nick nagle
I ja baaaaardzo gratulujędziekuje
Dzisiaj do 22, nie bądź dla siebie taka surowa.Podprowadziłam synkowi 4 czekoladowe herbatniki oki dzis juz nie jem
a baby plany ile moczysz?Dziwne uczucie, raz kłucie raz pieczenie wlasnie tej części macicy, czy coś... nawet nie chodzi o ciążę, tylko o to, co tam sie dzieje, oby zadne torbiele i jakby była ciąża to zaraz fiksacja, że pewnie cp....
Czyżby to to co miało być u mnie ale mnie w ...uja zrobiło . U Ciebie widac
Wiecie ze od 17 cykli źle robiłam pinki???
Jestem w ....uj glupia... dosłownie
Moczyłam 1 min, reszte 4 min wypatrywałam kreski. Dziś pierwszy raz zrobiłam prawidłowo - 10 s i 5 min wypatrywanie kreski, czy ja krzywo czytalam instrukcje testu???
Gratulacje przy, tej wątpliwości brak...
Poprosimy opis objawów... ja proszę