reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dlatego ja nie mówię nikomu, bo mi3 chce mi się denerwować. To sprawa moja i męża ile chcemy i czy chcemy:)
@julietta2 Miałam z nią bardzo dobry kontakt i szczerze nie pomyślałabym że w ten sposób zareaguje no ale jak widać możemy zawieść się na innych. I tak jak mówisz to nasza sprawa a nie kogoś 😊

reklama
Ależ jaki błąd, powinno być „bonżur” 😂

W sensie jest jakiś taki, ze się powinno czy coś. Ja ostatnio widziałam okreslenie ciąży geriatrycznej. Ze tez ktoś wymyślił taka nomenklaturę 🙄 aż mną telepie jak to pisze.
Określeń pierwiastka i wielorodka tez nie znoszę 😖
No niby amh np. Spada drastycznie według statystyk między 29 a 30 itd.
Tak to ja nawet pisałam, że po 35 uznaje się ciążę jako geriatryczna, a znam pojęcie bo ciotka od męża z tego się śmiała, że właśnie nosi ciążę geriatryczna, jedyny plus, że jakiś badań coś jest więcej darmowych jak oczywiście ktoś prowadzi ciążę na nfz, a bynajmniej było 😅, bo jej znajome akurat na nfz prowadziła i tak kiedyś właśnie rozmawiałyśmy na ten temat.

Tak to ja nawet pisałam, że po 35 uznaje się ciążę jako geriatryczna, a znam pojęcie bo ciotka od męża z tego się śmiała, że właśnie nosi ciążę geriatryczna, jedyny plus, że jakiś badań coś jest więcej darmowych jak oczywiście ktoś prowadzi ciążę na nfz, a bynajmniej było 😅, bo jej znajome akurat na nfz prowadziła i tak kiedyś właśnie rozmawiałyśmy na ten temat.
ja robiłam amh już po 30 i miałąm bardzo ładne :D ciekawe jak teraz, ale chyba nie będę sorawdzać, żeby się nie denerwować. Ładne owulki są, to się liczy

ja np mam 32 lata rocznikowo i ja czuję, ze jest dla mnie póżno. Ale zaznaczam, ze to moje odczucia i mówię tylko i wyłacznie w swoim imieniu.
Przybijamy piątkę mimo że mam trochę mniej. Również mam przeczucia że dla mnie już jest za późno, na pewne rzeczy nie miałam wpływu, jakby to zależało tylko ode mnie to pewnie szybciej starania by się zaczęły
Też słyszałam o tym że amh i ogólnie płodność mocno leci w dół po 30, stad pewnie te "stereotypy".

ja robiłam amh już po 30 i miałąm bardzo ładne :D ciekawe jak teraz, ale chyba nie będę sorawdzać, żeby się nie denerwować. Ładne owulki są, to się liczy
Dokładnie tak kochana, zrobiłaś masz ładne 💚 i koniec kropeczka, nie szukaj wymówek bo ja wyczekuje na Twoje kreseczki, normalnie będzie biba tu, ja sama wypije proseco bez %😅

reklama
Do góry