reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Nie sądzę 😜
I kreska niezła jak dla mnie. Trzymam kciuki!
A bo wczoraj jeszcze 3 łyki wypiłam wina grzanego, bo byłam 100%przekonana, że na teście nic nie wyjdzie 😅🙈. Teraz bd żyła z wyrzutami 😅, że wczoraj nie zrobiłam, ale z drugiej strony lepiej bo bym tyle czakala do bety 😅
O zesz kurczaki 👍✊✊😍🌈🍀🍀💚
No ja jakoś nie wierzę dalej 😅 i staram się nie doszukiwać czarnych scenariuszy 😅, a jest kilka od endo moje słabe, po przez cykl stymulowany, poprostu się cieszę ta ekstacja😅.

Moj się przebudził i mówię patrz cień jest, a on no jest i co z tego wynika, a ja mówię, że może być ciąża i jadę na badanie, ale nie ciesz się na razie i idź spać, a on okej to idę 😅😅😅, jetsem nawet ciekawa czy będzie później pamiętał ta rozmowę 😅

@asiasiasia , ja też tak miałam po łyżeczkowaniu w sierpniu, najpierw bardzo bolało mnie podbrzusze a później wyszło ze mnie takie większe...coś.
U mnie dziś zaczyna się mocniejsze krwawienie, coś czuję że wcześniej się dziś zwolnię z pracy bo psychicznie też jestem w dołku.
Dziewczyny, Wy jesteście takie ogarnięte, macie jakieś naturalne sposoby na podniesienie progesteronu? Nie ukrywam że trochę Was już podczytuje i ananasa żarłam w tym cyklu.🤫 A jedna z Was taki ładny progesteron miała, czyżby @Bolilol ? 😊

@asiasiasia , ja też tak miałam po łyżeczkowaniu w sierpniu, najpierw bardzo bolało mnie podbrzusze a później wyszło ze mnie takie większe...coś.
U mnie dziś zaczyna się mocniejsze krwawienie, coś czuję że wcześniej się dziś zwolnię z pracy bo psychicznie też jestem w dołku.
Dziewczyny, Wy jesteście takie ogarnięte, macie jakieś naturalne sposoby na podniesienie progesteronu? Nie ukrywam że trochę Was już podczytuje i ananasa żarłam w tym cyklu.🤫 A jedna z Was taki ładny progesteron miała, czyżby @Bolilol ? 😊
Tak @Bolilol, bo miała 3 ciałka żółte.

Dziewczyny, zrobiłam test bo temp.mi skoczyła i przekonana, że źle spałam i dlatego. Jade na betę 🙈, bo jakoś nie wierzę w to, nigdy nie miałem cienia w sumie, ale jednak. Mogłam zrobić drugi, ale stwierdziłam, że jadę zbadać 🙈, wiadomo proga też zrobię.
Wow kochana już po cichutku się cieszę 🥰 trzymam kciuki dawaj szybko znać jak beta ❤️

reklama
nie wiem jak to wyjaśnić słowami. Jemu jest dobrze jak jest, bo jestem ja i nic mu więcej do szczęścia nie trzeba. Chciałby mieć ze mną dziecko, ale nie jest mu ono potrzebne do szczęścia, nie czuje braku. Jeżeli się uda, to będzie szczęśliwy, bo generalnie chce dziecka i ja też wiem, że będzie dobrym ojcem, ale jeżeli się nie uda, to on nie odczuje jego braku. On ma takie "jak się uda, to się uda, jak się nie uda, to się nie uda". Jego życie nie straci na braku dziecka. Nie wiem jak to ująć w słowa, żeby nie zabrzmiało to jakoś nieczule, bo on jest naprawdę kochanym człowiekiem, ale nie umie (mimo swoich starań, naprawdę) zrozumieć mojej comiesięcznej załamki - mój mąż bardziej przejmuje się moim stanem na widok negatywnego testu niż samym faktem, że jest negatywny. Jeżeli by wyszedł pozytyw to by był naprawdę super szczęśliwy, ale ten negatyw to z jego perspektywy nie jest tragedia, tragedią jest to, że ja to tak przeżywam.
Moim zdaniem jak czasami obserwuję i jak kiedyś szczerze rozmawiałam z mężem, on trochę się blokują przed pochłonięciem w to, a my jednak bardziej w to brniemy, dalej, więc im łatwiej się wycofać niż nam, rozumiem o co Ci chodzi 💚. Kochana przykre, ale kryzysy często budują i mam nadzieję, że u Ciebie będziecie mocniejsi po tym, życzę z całego serducha💚

Do góry