Calineczka92
Fanka BB :)
Trzonuje możeA gdzie nasza @Bolilol tak milczy aż niemożliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzonuje możeA gdzie nasza @Bolilol tak milczy aż niemożliwe
To samo pomyślałamTrzonuje może
O tak, u nas tak samo. Cały dzień to prawie nigdzie nie wychodziłam, jedynie co do sklepu. Pół dnia sprzątania, a potem totalny relaks. Lecimy teraz do teściowej wręczyć prezent z okazji dnia babcino właśnie niby powyżej zera, ale ten wiater taki nieprzyjemny
Właśnie w szczególe tkwi urok . Super!Tak se leżę w wannie, na przeciwko moj Stary i patrze na niego i myślę, że jestem szczęściara, że mam takiego męża.
Przygotowal cala kapiel z piana, nasypal soli i zrobił niebieską wode, zapalil świeczki, przyniósł piwko (non alc dla mnie). Do tego przestawil zel do mycia twarzy z umywalki na wanne, bo wie, że zawsze zapominam. Male rzeczy, a wiecie. Robią robotę.
jakbym mojego widziała cały dzień śpi, ale wieczorem włącza mu się faza zabawa i tak prawie do północy a potem w nocy mizianka się domagaŻyczę Wam takiego chillu jak ma Carlos
Zobacz załącznik 1487270
Takie małe drobne rzeczy a cieszą najbardziejTak se leżę w wannie, na przeciwko moj Stary i patrze na niego i myślę, że jestem szczęściara, że mam takiego męża.
Przygotowal cala kapiel z piana, nasypal soli i zrobił niebieską wode, zapalil świeczki, przyniósł piwko (non alc dla mnie). Do tego przestawil zel do mycia twarzy z umywalki na wanne, bo wie, że zawsze zapominam. Male rzeczy, a wiecie. Robią robotę.
To mojemu rano. Raz mnie ugryzl w twarz zeby mnie obudzić albo wlazi pod koldre i gryzie po stopach. Albo po wlosachjakbym mojego widziała cały dzień śpi, ale wieczorem włącza mu się faza zabawa i tak prawie do północy a potem w nocy mizianka się domaga
Przyjemnie się czyta takie rzeczy jaka to prawda że często zapominmy aby doceniać takie drobne gesty...Tak se leżę w wannie, na przeciwko moj Stary i patrze na niego i myślę, że jestem szczęściara, że mam takiego męża.