reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
no właśnie niby powyżej zera, ale ten wiater taki nieprzyjemny :D
U nas zero wiatru i ogólnie nastąpiła kupa na zewnatrz🤷🏻‍♀️ przy czym ja kocham śnieżek wiec dla mnie jak tak sypało cały dzień to było cudnie i aż miło z domu wyjść jak wszędzie jest biało. Ale niestety długo sie nie nacieszyłam.
U nas cały dzień sypie teraz tak samo ale już mnie ale faktycznie błoto się robi ślisko na drogach 😳
Tak, u nas dziś w pracy pół aut nie podojezdzalo, a te które dojechały miały problem żeby odjechać spod ramp 😒 kolega kierowca jechał z Czech to 3km przyjechał w 3,5godz 🙈

Załączniki

• 20230106_213213.jpg
    20230106_213213.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 31
Przyjemnie się czyta takie rzeczy 😍 jaka to prawda że często zapominmy aby doceniać takie drobne gesty...
Właśnie mój chlop to romantyzmu nie ma, podtekstów nie rozumie (jakbym go zalotnie zaprosila na deser po obiedzie to poszedlby po loda do zamrażarki) ale właśnie takie gesty u niego sa na porzadku dziennym. Szlafrok przyniesie jak zapomnie a sie kąpię, odda mi polowy bulki ktore lubie albo ladniejsze plastry pomidora. Zamknie okno w pokoju w ktorym pracuje, zeby mi zimno nie bylo. No takie glupoty.

Ja tez wrocilam ze spacerku, zimno, mokro , obrzydliwie.... poszłam po moj kochany majonez, bo zachcialo mi sie pasty jajecznej na kolacje🙃😋 koło 16 tak mnie zmoglo, po seksie i obiedzie, ze poszłam spać na godzinę, może napięcie przed badaniem zeszło.... i dalej chodzę ziewam i sutki mnie ciągną w doł 😂🤣

reklama
Ja tez wrocilam ze spacerku, zimno, mokro , obrzydliwie.... poszłam po moj kochany majonez, bo zachcialo mi sie pasty jajecznej na kolacje🙃😋 koło 16 tak mnie zmoglo, po seksie i obiedzie, ze poszłam spać na godzinę, może napięcie przed badaniem zeszło.... i dalej chodzę ziewam i sutki mnie ciągną w doł 😂🤣
U mojego męża w żyłach plynie majonez. Pytanie: winiary czy kielecki?

Do góry