królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny próg jak na 5dpo super! Bo w 7dpo najwyższy jest podobno , w sumie u mnie by się zgadzało bo 2 razy 6dpo w granicach 15,a teraz 7dpo 20, ale też może być to efekt cloDziewczyn mam wyniki !
Myślę, ze w normie jak na ten etap 5 dni po ovu. Tylko te hcg mogloby się wyprodukować
Najważniejsze, ze jest w normie, czy to 5 dni po wg premom czy 4 dni wg ovufriend ... czekam mimo wszystko z nadzieją, ze test pokaże mi kreski, ktore potwierdzi hcg....Piękny próg jak na 5dpo super! Bo w 7dpo najwyższy jest podobno , w sumie u mnie by się zgadzało bo 2 razy 6dpo w granicach 15,a teraz 7dpo 20, ale też może być to efekt clo
Jasne, że tak. Czekam na Twoje 2 kreskiNajważniejsze, ze jest w normie, czy to 5 dni po wg premom czy 4 dni wg ovufriend ... czekam mimo wszystko z nadzieją, ze test pokaże mi kreski, ktore potwierdzi hcg....
To twój prog bardzo ladny - wysokie wartości, gdyby nie moja kteska swoj mialam badać we wtorek.
A Ci dobrze kochana , ale relaksuj się ile możesz!zaraz idę leżeć w wannie więc proszę ze mną pisać
coś z tego weekendu muszę mieć... Byłam na spacerze, ale zimno jak pieronA Ci dobrze kochana , ale relaksuj się ile możesz!