reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dziewczyny mam wyniki !
Myślę, ze w normie jak na ten etap 5 dni po ovu. Tylko te hcg mogloby się wyprodukować 🙃😁
Czyli progesteron u mnie zbadany - jest ok.

Załączniki

• Screenshot_20230121-180309_Chrome.jpg
    Screenshot_20230121-180309_Chrome.jpg
    84,5 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Piękny próg jak na 5dpo super! Bo w 7dpo najwyższy jest podobno 😁, w sumie u mnie by się zgadzało bo 2 razy 6dpo w granicach 15,a teraz 7dpo 20😅, ale też może być to efekt clo😅
Najważniejsze, ze jest w normie, czy to 5 dni po wg premom czy 4 dni wg ovufriend ... czekam mimo wszystko z nadzieją, ze test pokaże mi kreski, ktore potwierdzi hcg....
To twój prog bardzo ladny - wysokie wartości, gdyby nie moja kteska swoj mialam badać we wtorek.

Najważniejsze, ze jest w normie, czy to 5 dni po wg premom czy 4 dni wg ovufriend ... czekam mimo wszystko z nadzieją, ze test pokaże mi kreski, ktore potwierdzi hcg....
To twój prog bardzo ladny - wysokie wartości, gdyby nie moja kteska swoj mialam badać we wtorek.
Jasne, że tak. Czekam na Twoje 2 kreski 🍀✊✊

reklama
Wiecie co właśnie mówili w tv że jest jakaś nowa metoda leczenia endometriozy w szpitalu w Lublinie już 3 kobiety z tego skorzystały i są bardzo zadowolne ale kurcze nie pamiętam dokładnie jak oni to leczą. Piszę dlatego bo może którejś się ta informacja przyda 😊

Do góry