Owulacja
Fanka BB :)
Ja też nie lubię właśnieA ja nie lubię testować jak mam to zrobić to mi się flaki przewracają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie lubię właśnieA ja nie lubię testować jak mam to zrobić to mi się flaki przewracają
Nie szkoda mu życia na to?Po 33 minutach w końcu się rozłączyli. Co za cudowna cisza nastała. Mąż szczęśliwy, że wygrał.
nie, on sobie normalnie w tym czasie pracował i śpiewałNie szkoda mu życia na to?
Trzymam kciuki kochana
Ja prócz pobolewania jajnika mam jeszcze klucie w pachwinie po tej samej stronie raz w czas. Ale nie boli mnie jajnik mocno, tak trochę, po prostu raz w czas go czuje, nie jest to ból stały.Może to głupie pytanie, ale do kogo się zwrócić jak nie do Was. Od wczoraj tj. 8dc napieprza mnie prawy jajnik. Taki kłujący ból. Mam teraz pierwszy cykl z letrozolem (od 2 do 6 dc), wcześniej raczej nie miałam swoich owulacji, a jeszcze wcześniej byłam na anty (więc się nie liczy), a wcześniej to nie pamiętam co było. To normalne, że boli? Martwi mnie to, że może być hiperstymulacja i jakaś torbiel się zrobiła czy coś...
Piętosław... ja tez sikam i będę do 26.01 potem raczej zludzeń nie mam, ale dosikam do 30 łudząc sięja sikam jak nigdy, za wszystkie wczoraj rano + wieczorem i dzisiaj tez stwierdziłam ze trzeba zużyć te 21paseczków a fajnie się doszukuje II z latarką i podwójnym światłem
I co, zostawiasz mnie samą na jutro?
To tak jak i ja heheewitaj siostro, przyjdź w me objęcia
Zdrówko kochana wychilluje!Ja dzisiaj idę w alkoholizację, trzeba mi wreszcie trochę resetu. Seksu nie będzie to chociaż to.
ja właśnie teraz jak wróciłam do domu testowałam oczywiście biało ale wiedziałam ze tak będzieja sikam jak nigdy, za wszystkie wczoraj rano + wieczorem i dzisiaj tez stwierdziłam ze trzeba zużyć te 21paseczków a fajnie się doszukuje II z latarką i podwójnym światłem