reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

U mnie jakby choroba ta wczorajsza trwa😅😅, zobaczę co będzie za 2 dni bo zazwyczaj po 10 pomiarze spada albo już okres przychodzi 😅, więc zobaczę jak teraz będzie 😅 5 dni mi pokazują apl do okresu 😁, dziś w sumie już czuje się mocno okresowo 😅. Ale jak to się mówi nowy cykl nowe możliwości, więc tak podchodzę 😅. W styczniu jeszcze z endo jestem umówiona, plus napisałam do niej zapytanie 😅, mój idzie na badanie nasienia 😁, więc no pomału do przodu 😁😅.
dobre podejście to podstawa 🙂 plus dobry plan który masz ,wszytsko się musi ułożyć !🍀

reklama
Wyszłam już z domu do labka i pracy, wiec bez zdjęcia, ale przez 4 lata sikania pierwszy raz zawołałam męża do oceny :D chociaż jak ktoś się długo stara to i tak najgorszego się spodziewa. W poniedziałek było 9 dpo, nie 10 dpo (licząc od bólu owulacyjnego, który za każdym razem pokrył się z owulacja z monitoringiem, ale wiadomo, ze mogła być i 2 dni później, ale w okolicy). We wtorek wykupiłam lot do Czarnogóry na majówkę i w lutym do Hiszpanii (bo się wspinam dużo), bo doszłam do wniosku, ze i tak nigdy nic z tego nie będzie, wiec będę z wyprzedzeniem kupować, żeby taniej było:p
3mam kciuki za betę :*

reklama
Do góry