reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Wiecie co trochę się martwię jestem po owu (chyba) już czwarty dzień odczuwam jajnik dziś Zaczęło mnie boleć podbrzusze tak jak na @ nigdy tak nie miałam 🤔 co myślicie?
Ja generalnie od połowy cyklu tak mam , że klują jajniki, nie raz jakieś skurcze , aż do okresu . Dziwne , że zaczełam to zauważać od momentu starań. Następnym razem jak będe u gin to zapytam o to . Poza tym zawsze bardziej ( co cykl) czuje prace prawego jajnika i zastanawiam się czy to aby jest ok , czy jakaś anomalia 🙄🤔

reklama
Jesli was zanudzam to przepraszam. Ale jest mi lzej jak wam "miaucze". Traktuje was troszke jak swoja terapie :) nie raz sie fochowalam i obrazalam tak jak ostatanio na @Zazuu i tak jak ona tak samo wy macie racje to ja ich do siebie nie dopuszczalam. Teraz jestem o te waszw rady mądrzejsza :).
Właśnie chciałam zapytać, czy nie jest Ci w pewnym sensie "lżej" że już po wszystkim i wiesz na czym stoisz?
Jak przeczytałam Twoje ciążowe wpisy, to tam w sumie od początku sugerowało, że coś jest nie tak. Inny wiek ciąży niż powinien itd.
Teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz, najgorsze masz za sobą. I pamiętaj też o tym argumencie, że to najczęściej nieprawidłową ciążę się roni.

powiedziałam mu że skoro do starań powinno być niższe to chce leki i juz jutro idę odebrać. 0.25mg ale lepszy rydz niż nic

I jeszcze jaki zdziwiony że prolaktyna trochę podwyższona (mówiłam że może może podwyższone TSH miało na to wpływ ale mowil że chyba nie ma związku 🤡)
Bardzo dobrze, ze dostałaś leki, to już plus, bo teraz pójdziesz do kogo chcesz i tez dostaniesz receptę. Ma wpływ na prolaktyne, bo nawet mój gin mi zawsze prolaktyne zlecał: pani ma niedoczynnosc, to jeszcze prolaktyne skontrolujemy

Właśnie chciałam zapytać, czy nie jest Ci w pewnym sensie "lżej" że już po wszystkim i wiesz na czym stoisz?
Jak przeczytałam Twoje ciążowe wpisy, to tam w sumie od początku sugerowało, że coś jest nie tak. Inny wiek ciąży niż powinien itd.
Teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz, najgorsze masz za sobą. I pamiętaj też o tym argumencie, że to najczęściej nieprawidłową ciążę się roni.
tak to prawda i to jedynie mnie pociesza, że byla z jakiegos powodu nieprawidlowa. Ale idzie wieczor do 23 jeszcze daleko dopada mnie ;(. Przepraszam

reklama
Ja generalnie od połowy cyklu tak mam , że klują jajniki, nie raz jakieś skurcze , aż do okresu . Dziwne , że zaczełam to zauważać od momentu starań. Następnym razem jak będe u gin to zapytam o to . Poza tym zawsze bardziej ( co cykl) czuje prace prawego jajnika i zastanawiam się czy to aby jest ok , czy jakaś anomalia 🙄🤔
Tak mam podobnie od momentu starań uważniej wszystko obserwuje. Zazwyczaj przed owu mnie boli jajnik z dwa dni a teraz już czwarty dzień jak nigdy może stres tak samo🤷‍♀️ zapytam lekarza bo czekam właśnie za wizyta

Do góry