LadyCaro
Fanka BB :)
trójeczkaktóre Hiroski?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trójeczkaktóre Hiroski?
super progNo tsh do dupy znów, efekt clo, tak mówiła, że lubi podbić, leki nie poradziły sobie na tyle, muszę umówić się na wizytę i obgadać temat. Ale za to próg dobry.
Ja bez kamerki
O to nie trudno 67,73 pmol/l (to jakieś 9,5 w tej drugiej jednostce)Jakie masz? Na pewno wyższe niż moje .
Piękne wynikiNo tsh do dupy znów, efekt clo, tak mówiła, że lubi podbić, leki nie poradziły sobie na tyle, muszę umówić się na wizytę i obgadać temat. Ale za to próg dobry.
Ja bez kamerki
PCOS?O to nie trudno 67,73 pmol/l (to jakieś 9,5 w tej drugiej jednostce)
wog?trójeczka
yhymPCOS?
Dobra dziewczyny głupie pytanie ale jak miałam właśnie rozmowę przez telefon z doktorem i nie wiem czy zapamiętałam wszystko a w systemie jeszcze nie ma więc nie wiem czy się srać
Jak mi powiedział że AMH 24.3 to jakie to kurde moga być jednostki? Pmol/l? Czy to dobrze? Mówil że chyba dla mojego wieku jestem w środku zakresu ref i że wszystko super spoko ale też powiedział że TSH 4.7 i trochę TPO ponad normę i że on by nawet tego nie leczył chyba że chce więc nie wiem czy mu ufać ...
Gada bzdetyah kurde właśnie chyba taki zakres referencyjny mi mówił dla mojego wieku ale tak ciśnienie miałam podniesione tym "nie leczymy TSH ok 5" że mało zapisywałam
Dziękuję
Jestem tego samego zdania zagnieżdża si꣹czę się w bólu.... mnie tez miesiączkowo pobolewa 2 dzień tlumaczę sobie, że to zapłodnienie i wędrówka jaja
co z Twoja wizyta?Jestem tego samego zdania zagnieżdża się