reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No to byś się z moim dogadała 🤣 A ja z tych co mają wywalone na śluby i imprez nie lubią, więc wiesz ;)

Szczerze to bardziej mnie zdziwiło jego podejście niż zasmuciło. Ale olałam sprawę, bo nie zamierzam z tego powodu nagle zacząć planować ślubu. A jakoś nie zakładam, że może się nie udać (chociaż z tyłu głowy mam tego świadomość).
Myśmy nagle stwierdzili, że już by się przydało wziąć ślub tak nagle i plan był taki, że robimy to szybko żeby nam się nie odechciało 😅😅😅. W sumie końcem listopada z dnia na dzień sala, a w kwietniu wesel 😅😅

Myśmy nagle stwierdzili, że już by się przydało wziąć ślub tak nagle i plan był taki, że robimy to szybko żeby nam się nie odechciało 😅😅😅. W sumie końcem listopada z dnia na dzień sala, a w kwietniu wesel 😅😅
Ja z moim mielismy w panach chajnac sie w sierpniu 2024 (ale my cywilka). Razem z rocznica nasza plus roczkiem "dziecka" i urodzinami mojego. Mialam termin na 23.08.2023 badz na 4.09.2023 a moj 5 wrzesnia ma urodziny.

Kochana tule Cię mocno i trzymaj się słońce 💚🍀. Pamiętaj po deszczu wstaje słońce 💚. Kochana spróbuj sobie zrobić plan małymi krokami np. W tym mce skupiam się na owu, nie ma następny cykl ok to działamy np. Lekami i nie myślę co będzie co nie, ale no zjem coś dobrego to ładne będzie endo, pecherzyki itd. I zobacz ooo urosly, ale nie było owu, może coś na pęknięcie. Zrób sobie plan małych kroków najpierw owu, później dopiero efekt ciąży. Mi osobiście ułożenie planu i efekt małych kroków, wiele daje, bo idę do tego to się uda idę dalej, bo lepiej mi działa na psychikę, nie martwię się milionem jeszcze rzeczy które mogą być źle, widomo zastanawiam się, ale nie popadam i nie skupiam się w nich pełni.

Każdy ma inaczej, więc szukaj sposobu który działa najlepiej. Masz brać clo i skup myśli o mega mam wreszcie szanse wykorzystam ja na maxa, nie myśl co jeśli nie...skup się na kroku 💚, może coś takiego Ci pomoże, a może nie.
Karola nie mogę się nadziwić ile masz w sobie empatii ❤️ każdy komentarz potrafisz tak pięknie dobrać ze podnosi na duchu ❤️

Skoro nastała chwilowa cisza to opowiem Wam co mój partner ostatnio wymyślił. Bez żadnego romantyzmu uznał, że powinniśmy wziąć ślub. Jak zapytałam co go siekło to powiedział, że jeśli nie uda nam się zajść to już czas do adopcji będzie leciał :( On mnie czasami załamuje 🙈
Wasi też tak mają?
Może zostanę za to zhejtowana, ale my w ogole nie rozważamy adopcji. Wiem, że jest mnóstwo słodkich dzieciaczków którym byśmy stworzyli dom. Ale gdyby nam się nie udało zajść i mieć własnego biologicznego dziecka to wolimy być sami.

Mnie w ogóle wesela przerażają 🤣
O ile wystąpienia publiczne pod kątem zawodowym nie są dla mnie problemem o tyle tego typu bycie na pierwszym planie na samą myśl mnie paraliżuje. Więc jeśli ślub to tylko symboliczny najlepiej bez wesela (z jakimś przyjęciem czy coś), ale w sumie po co? Jak będziemy mieli kiedyś się rozstać to ślub tego nie zmieni. U nas kwestie rozliczenia też nie wchodzą w grę 🤣 No więc nie ma argumentu za ;-) Tzn. jedyny to ten przytoczony przez partnera.

reklama
Do góry