Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BromelinęEj ale teraz na poważnie.... Wy tak serio z tym środkiem z ananasa? Co niby takiego magicznego on zawiera?
Tabsy tańsze niż implanty czy protezaBromelinę
Ale jest też w tabletkach
Używasz młotka do kotletów? biedne te kotletyNo no od razu rozklepać młotkiem do kotletów
doradzono mi że można pokroić na cienkie plasterki i później każdy plasterek pokroić w trójkąty jak pizze i wtedy w każdym trójkącie będzie kawałek środka, a da się zjescbrzmi jak plan
Ja tak miałam niestety w ubiegłym cyklu @ przyszla stanowczo za wcześnie i na dodatek okazała się torbielWiecie co trochę się martwię jestem po owu (chyba) już czwarty dzień odczuwam jajnik dziś Zaczęło mnie boleć podbrzusze tak jak na @ nigdy tak nie miałam co myślicie?
Dupą mam je rozklepać?Używasz młotka do kotletów? biedne te kotlety
A może by tak tłuczkiemDupą mam je rozklepać?
Z tłuczkiem tudzież młotkiem to chyba podobnie jak z ziemniakami aka pyrami aka kartoflamiA może by tak tłuczkiem