Tak, wyszedł pozytywny@hejol a jak u ciebie sytuacja testowałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wyszedł pozytywny@hejol a jak u ciebie sytuacja testowałaś?
Dlatego chętnie się podzielę.A dupa rosnie....
No to gratulacjeTak, wyszedł pozytywny
GratulacjeTak, wyszedł pozytywny
Może wrzucisz fotke?żebyśmy oko nacieszyły bo coś słaby ten styczeń jak do tej poryTak, wyszedł pozytywny
Co, tylko potwierdza moja opinie o zbyt słabych latarkachJa tam sprawdzam przy podwójnym świetle w łazience plus latarka z telefonu
Gratulacje poprosimy o test, musimy czymś nacieszyć oczy w tym krwawym miesiącuTak, wyszedł pozytywny
JednomyślneMoże wrzucisz fotke?żebyśmy oko nacieszyły bo coś słaby ten styczeń jak do tej pory
No to gratulacje
DziękujęGratulacje
Nie wiem czy dobrze widaćCo, tylko potwierdza moja opinie o zbyt słabych latarkach
Gratulacje poprosimy o test, musimy czymś nacieszyć oczy w tym krwawym miesiącu
Widać widać gratulacje ależ brakowało nam takich wieściNie wiem czy dobrze widać