królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No chodź chodź.... dam Ci kilkaO ja też bym zeżarła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chodź chodź.... dam Ci kilkaO ja też bym zeżarła
Bo dopiero zaczynam1/3 to mało..
28 też
Ze się wam chce tyle bzykac
Też, tak myślałam, ale miałam nadzieję, że się mylę haha , jakoś będziemy musieli tyle wytrzymać4 dni będą na pewno spoko .
Czyli ja bym zrobiła od 28.
Ja też słyszałam, że czasami można sobie tym krzywdę zrobić.staraczkowy pomysł i też rozrzedza wydzieliny.
Tylko tak jak później napisałam, jedna osoba napisała mi, że wyhodowała sobie na nim torbiel, więc też przekazuje na wszelki wypadek, że jest możliwe również takie zakończenie tej przygody
Ja też chcęNo chodź chodź.... dam Ci kilka
Oboje mamy libido na poziomie umiarkowanym Normalnie gdzieś 2 razy w tygodniu. Czasem są takie tygodnie gdzie 2-3 tygodnie nic bo praca i zmęczenie. Czasem nadrabiamy w weekendy. Wiadomo na potrzeby bombleka staramy się co 2,3 dni. Ale często po maratonie okoloowulacyjnym potrzebujemy trochę przerwyO to to
Ty z teamu rzadziej niż częściej?
U nas to częściej na wakacjach, a tak to czasem codziennie przez na przykład 3 dni, a potem zero ponad tydzień.
A dupa rosnie....No chodź chodź.... dam Ci kilka
U nas po weekendowym maratonie i jeszcze poniedziałek do tego wczoraj mój mąż mówi jak chcesz to bierz co chcesz ja dziś nie mam siłyOboje mamy libido na poziomie umiarkowanym Normalnie gdzieś 2 razy w tygodniu. Czasem są takie tygodnie gdzie 2-3 tygodnie nic bo praca i zmęczenie. Czasem nadrabiamy w weekendy. Wiadomo na potrzeby bombleka staramy się co 2,3 dni. Ale często po maratonie okoloowulacyjnym potrzebujemy trochę przerwy
Dlatego podziwiam @Karola3092U nas po weekendowym maratonie i jeszcze poniedziałek do tego wczoraj mój mąż mówi jak chcesz to bierz co chcesz ja dziś nie mam siły