aurii_orelii
Fanka BB :)
Prog ładny... a beta jeszcze podskoczyMam proga: 38,53, beta negatywna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prog ładny... a beta jeszcze podskoczyMam proga: 38,53, beta negatywna
Tak, jadłam . Orzechy brazylijskie, migdały, słonecznik, morele, pestki dyni, siemię lniane, avocadoDo dziewczyn z cienkim endo wyczytałam że podobno orzechy brazylijskie działają cuda na endo
Wow prog super a beta pójdzie do góryMam proga: 38,53, beta negatywna
Wow jaki próg piękny . Mam nadzieję, że ta beta kompletnie się nie przejęłaś?Mam proga: 38,53, beta negatywna
nieeee, uśmiałam się z siebie mającej nadzieję, że będzie inaczej a tu jeszcze wynik <0,1Wow jaki próg piękny . Mam nadzieję, że ta beta kompletnie się nie przejęłaś?
Szybko to chyba nie ja jestem na mecie lekko od ponad msc i w wynikach na czczo zero poprawy, a stosuje dieta z niskim IG, ale bez przesady podobno 3 msce trzeba, by procesy zaczęły się normować przy dobrej diecie i aktywności oczywiście, bo sama tabletka cudów nie zrobiCiekawi mnie czy szybko da się to opanować
36dca który masz dc?
Jem codziennie z owsianką tak na wszelki wypadek.Do dziewczyn z cienkim endo wyczytałam że podobno orzechy brazylijskie działają cuda na endo
może beta podskoczyMam proga: 38,53, beta negatywna