reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ale mam tez lepsza? Po pierwszym porodzie poszła po tabsy, ze cykl jeszcze nie wrócił, ale chce, po jakimś czasie mówi, ze coś jej w tym brzuchu jakoś dziwnie, jakby gazy, ale chyba to nie to i jakieś wzdęcia ma, bo ten brzuch większy, ja się jej pytan, czy ona na pewno nie jest w ciąży. Na co, ze mowy nie ma, bo od 3 miesięcy bierze tabsy. Była w 16tygodniu 😳😂🙈 na szczęście dziecko zdrowe

Wytłumacz, jak to się robi 🤔😃
że niby wiesz jaka jest historia, ale nie wiesz, czy nie została wymyślona na poczekaniu, bo miała skok w bok i zaszła, a że za to groziło np. ukamieniowanie, to szybko wymyśliła historię z niepokalanym poczęciem i teraz wszyscy w to wierzą - od razu zaznaczam, że to tylko moja wyobraźnia, która nie chce obrazić niczyich uczyć religijnych 😉

Ale mam tez lepsza? Po pierwszym porodzie poszła po tabsy, ze cykl jeszcze nie wrócił, ale chce, po jakimś czasie mówi, ze coś jej w tym brzuchu jakoś dziwnie, jakby gazy, ale chyba to nie to i jakieś wzdęcia ma, bo ten brzuch większy, ja się jej pytan, czy ona na pewno nie jest w ciąży. Na co, ze mowy nie ma, bo od 3 miesięcy bierze tabsy. Była w 16tygodniu 😳😂🙈 na szczęście dziecko zdrowe
o nie, to ja córkę zrobiłam na zasadzie jak będzie to będzie, chciałam rodzeństwa dla syna i między nimi jest 2,5 roku różnicy 😝

że niby wiesz jaka jest historia, ale nie wiesz, czy nie została wymyślona na poczekaniu, bo miała skok w bok i zaszła, a że za to groziło np. ukamieniowanie, to szybko wymyśliła historię z niepokalanym poczęciem i teraz wszyscy w to wierzą - od razu zaznaczam, że to tylko moja wyobraźnia, która nie chce obrazić niczyich uczyć religijnych 😉
A Ty miałaś jakieś potrzeby podobnych historii? 😆 np. Dla rodziców? 😂

reklama
Do góry