Calineczka92
Fanka BB :)
Tak aż zobaczyłam co ja napisałam, zaraz Edit zrobię bo ktoś przeczyta i weźmie przykładDpo, ale idź, za tydzień oby była
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak aż zobaczyłam co ja napisałam, zaraz Edit zrobię bo ktoś przeczyta i weźmie przykładDpo, ale idź, za tydzień oby była
Wpadka na naszym etapie to raczej miraż... Ale kto wie, co zaświaty szykują Zwłaszcza że chodzi jednak o NARODZENIE. Boże, konkretnie. 25 grudnia!Hmmm to niech teściu przyniesie wpadkę . To mojemu bratu synka urodził się rok po śmierci mojego taty, ten sam dzień
byłby bo musiałabym dzielić opiekę ze swoim exa trzeba było wpadać za młodu i urodzić mając 18 lat jak ja, to teraz by płaczu nie było!
Mam znajoma, która wpadła mając 43 lata i na tabsach anty, twierdzi, ze zjadła wszystkie, codziennie jednaWpadka na naszym etapie to raczej miraż... Ale kto wie, co zaświaty szykują
Wytłumacz, jak to się robiwiesz jak nie wiesz?
@Madame JS bosze przeczytałam teraz co napisałam, przepraszam za szybko zbiegły mi się myśli o wpadce mojego brata . Niech upragnione wystarane będą 2 kreski miałam na myśli , przepraszamHmmm to niech teściu przyniesie wpadkę . To mojemu bratu synka urodził się rok po śmierci mojego taty, ten sam dzień
Mam stwierdzone pcos. W zasadzie tylko cykle na to wskazywały (długie ok 35-50 dni i niereguarlne) i obraz usg… ogólnie po za tym wszystko ok. Badania męża i moje… owulacji nie było na monitoringach. A staraliśmy się już praktycznie rok (z przerwami, ale rok). 2x1 tabl od 3-7 dc. Biore tez ovarinWow jak pięknie! Czemu aromek dostałaś? Jak wcześniej u Ciebie wyglądało jaka dawka, sorki nie kojarzę Twojej histori
ja też dzielę, ale już coraz mniej się interesuje Nowy mąż przejął wszelkie obowiązki I plus jest taki, że mam nastolatki, które są samodzielne i mi służą Jak będę miała trzecie (mój stary biologicznie pierwsze), to będę przeżywać drugą młodośćbyłby bo musiałabym dzielić opiekę ze swoim ex
Rozumiem, u mnie podobnie tyle, że nie mam stwierdzonego pcos. A jakie amh masz z ciekawości już pytam.Mam stwierdzone pcos. W zasadzie tylko cykle na to wskazywały (długie ok 35-50 dni i niereguarlne) i obraz usg… ogólnie po za tym wszystko ok. Badania męża i moje… owulacji nie było na monitoringach. A staraliśmy się już praktycznie rok (z przerwami, ale rok). 2x1 tabl od 3-7 dc. Biore tez ovarin