reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Wow jak pięknie! Czemu aromek dostałaś? Jak wcześniej u Ciebie wyglądało jaka dawka, sorki nie kojarzę Twojej histori🙈
Mam stwierdzone pcos. W zasadzie tylko cykle na to wskazywały (długie ok 35-50 dni i niereguarlne) i obraz usg… ogólnie po za tym wszystko ok. Badania męża i moje… owulacji nie było na monitoringach. A staraliśmy się już praktycznie rok (z przerwami, ale rok). 2x1 tabl od 3-7 dc. Biore tez ovarin :)

byłby bo musiałabym dzielić opiekę ze swoim ex 😂
ja też dzielę, ale już coraz mniej się interesuje 😝 Nowy mąż przejął wszelkie obowiązki 😂 I plus jest taki, że mam nastolatki, które są samodzielne i mi służą 😂🤣 Jak będę miała trzecie (mój stary biologicznie pierwsze), to będę przeżywać drugą młodość 😎

reklama
Mam stwierdzone pcos. W zasadzie tylko cykle na to wskazywały (długie ok 35-50 dni i niereguarlne) i obraz usg… ogólnie po za tym wszystko ok. Badania męża i moje… owulacji nie było na monitoringach. A staraliśmy się już praktycznie rok (z przerwami, ale rok). 2x1 tabl od 3-7 dc. Biore tez ovarin :)
Rozumiem, u mnie podobnie tyle, że nie mam stwierdzonego pcos. A jakie amh masz z ciekawości już pytam.
Trzymam kciuki 💚🍀

Do góry