reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
cefarm24.pl apteka internetowa ma aktualnie pinki strumieniowe po 3,28 zł
niezla cena, ale na szopi wyszlo mi chyba niecale 1,8zł za sztuke :(
kupie se na zaś 50 :D

Mam wyniki .
Dzisiaj tylko morfo + prolaktyna
No i prolaktyna znowu wysoka 🤦‍♀️
Powtórzyć badania za jakiś czas ? Czy pisać do gin co mam z tym zrobić ?
prl lekko podwyższona, ale to nie przez ostatnie stresy i scysje z mężem?

Tylko że bardzo bym chciała mieć jednak tutejsze ubezpieczenie, emeryturę i rozliczenia podatkowe, bo to jest niestety największy problem takich bilokacji jak moja aktualnie. Gdybym miała dziecko, to bardzo bym chciała na jakiś czas w Polsce zamieszkać, to na pewno...
EKHM!!!! Nie "gdybym miała" tylko "kiedy będę miała"! proszę afirmować!
prayer GIF

reklama
No mi z tym rodzeństwem nie idzie, a od roku mój syn codziennie: „mamo, ja chce mieć siostrzyczkę” „czy możesz mi urodzić?”
O bobie 🤦‍♀️
możesz mu opowiedzieć jakąś historię o cierpliwym Zbysiu, co to się nie mógł doczekać i mu nie wychodziło, a jak zaczął ćwiczyć cierpliwość to mu się udało jak opanował tą sztukę w 100% 😝

Do góry