reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja dlatego nie lubię budować. Nie lubię też modów, kodów itd. zabija to dla mnie grę :p
Tworzę sobie rodzinkę, a potem dochodzę do bogactwa w 100 pokoleniu :p tak lubię najbardziej.

Czekam na aktualizację niemowlaków. Choć mam też w duchy sentyment do 1 :) granie do 6 rano by o 8 iść do szkoły :D

Edit. @LadyCaro ja gram w 4 - ale jest strasznie nabijana na kasę, w sensie - są nawet na YT takie filmy "próbuję grać w podstawę the sims 4" i serio nie da się. Praktycznie nic nie ma. Niemowlęta nadal są grosze niż w 2. Nie ma też samochodów, dodatków jest oczywiście multum. Są plusy jak np. poród czy karmienie piersią, ale jest też mega dużo niedoróbek (np. świetnie zapowiadał się dodatek śluby, a nadal nie poprawili błędów a wyszedł z rok temu)

Jak dla mnie najlepsza jest 2, potem 3, potem 4 no i 1 - bo wiadomo brak starzenia itd.
(do każdej mam wszystkie dodatki)

Czekam na 5 :)
Świr 😀😀😀💜

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was przyjmuje Lamettę do stymulacji? Jaką dawkę bierzecie? Przechodzę z Clo na te właśnie tabletki i ulotka mnie przeraża 😳

Zastosowanie leku, Closti był typowo na stymulację owulacji a przy tym leku czytam o raku piersi, menopauzie i niestosowaniu jak się jeszcze miesiączkuje 😳 oświećcie mnie o co chodzi 😅🙏🏼

reklama
Z jednego się cieszę, a mianowicie mój stary chyba się zmotywował tym okresem, bo jakoś wcześniej nie był chętny by się przebadać. Mam 23 lata i od dwóch lat może nie staramy się - ale nie zabezpieczamy. Ani razu nie byłam w ciąży i chyba dotarło do niego, że coś nie tak. Ja wcześniej nie napierałam na te badania, bo zakładaliśmy, że co ma być to będzie. Teraz chcemy zacząć starania „na poważnie” z monitoringiem itd. Sam przyszedł i powiedział, że w tym tygodniu weźmie wolne i pojedzie do miasta obok się przebadać, głównie nasienie na początek

Do góry