Bolilol
Fanka BB :)
ja gram w 4 jest fajnie, bo można sobie przez origin od razu dodatki kupowaćA w ktore simsy gracie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja gram w 4 jest fajnie, bo można sobie przez origin od razu dodatki kupowaćA w ktore simsy gracie?
Ja zawsze w jedynkę na PC, ewentualnie doinstalowywałam jakieś dodatkiA w ktore simsy gracie?
rozumiem. No w sumie moj maz mógłby jak najmniej odwiedzac rodzinki, ja częściej. To ja jestem bardziej ta rodzinnaTeraz jest już ok . Chociaż co niedziele musi być u mamci na obiadku . Mężu wgl jest bardzo rodzinny .
Jego mama myślała ze będzie mogła się wtrącać w nasz związek , kiedyś potrafiła 2x dziennie do mnie dzwonić ale przestałam odbierać tel , poznała już mnie i wie ze nie ma co sie do nas wtryniac i wypytywać nawet o moje zdrowie . Ogólnie jestem straszna zołza i bardzo rzadko odwiedzam teściów może 6x do roku max
O to dobre pytanie. Np. Moja teściowa nie wie, ale moja mama wie ze sie staramy o drugie. Tesciowa wiedziałaby gdyby nie jej komentarze pt. "drugie dziecko tylko wtedy kiedy A. będzie troszke starszy". No nie, ona nie będzie decydowała za nasbycie rodzinnym a wtrącanie się to są dwie różne sprawy i dobrze, że postawiłaś granicę. Moja teściowa była słabą matką, jest też słabą babcią ale to dzięki mnie ma lepszy kontakt z synem niż miała wcześniej.
A czy teściowa Twoja wie o staraniach?
No bo wlasnie ja ciagle gram w 2 ale moze warto troche poszerzyć horyzontyja gram w 4 jest fajnie, bo można sobie przez origin od razu dodatki kupować
Przyznam się ze ja kiedyś się zastanawiałam po co ludzie graja w te simsyNo bo wlasnie ja ciagle gram w 2 ale moze warto troche poszerzyć horyzonty
Jak babcia uspala, to ladnie spiO to dobre pytanie. Np. Moja teściowa nie wie, ale moja mama wie ze sie staramy o drugie. Tesciowa wiedziałaby gdyby nie jej komentarze pt. "drugie dziecko tylko wtedy kiedy A. będzie troszke starszy". No nie, ona nie będzie decydowała za nas
teraz tak łatwo nie jest nie ułatwia jej sprawy, a ona juz nie bardzo chce z nim zostawać ostatnio jak tak sobie spędzała czas z wnukiem to rzuciła "mamusia Tobą się ładnie opiekuje". A ja takie wtf kocham ją, ale ona mi działa na nerwy jak moja matka chociaz mniejJak babcia uspala, to ladnie spi
Wybacz, nigdy mi to nie wyjdzie z glowy
to masz jak mój mąż ja się wciągam na dzien lub dwa, a później mi się nudzi. Albo odpalam simsy, przez 3h buduję dom, a później mi się już nie chcę grać xD
Cześć dziewczyny , jestem Ania , mam 28 lat , to będzie moja pierwsza ciąża , z mężem zaczęliśmy starania dopiero w tym miesiącuMoże chcesz powiedzieć parę słów o sobie?