Piękna Koka
Fanka BB :)
Cześć poproszę o wpisanie na 26styczen.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poza tematem a czy miałaś robioną kolposkopie?Widzę ze wiele z Was już się zna z poprzednich wątków a wiec napisze pare słów o sobie. Równo rok temu w 11tc poroniłam -przestało bić serduszko, lekarz polecił mi zrobic badania i wyszła mi trombofilia wiec teraz od początku ciąży będę musiała przyjmować zastrzyki z heparyna,wyszło ze mam również cin1 ale lekarz nie zabronił mi się starać.W grudniu zobaczyłam wymarzone dwie kreski ale wszystko się zakończyło szybciej niż zaczęło wiec w nowym roku postanowiłam do Was dołączyć i mam nadzieje ze tym razem wszystko ułoży się dobrze zarowno u mnie jak i u każdej z Was
tak miałam i właśnie w rozpoznaniu mam CIN1Ja poza tematem a czy miałaś robioną kolposkopie?
Ja tak samo .Ja dołączę, ale określę się w styczniu na kiedy , zaczynam z clo więc nie wiem kiedy owu totalnie się spodziewać
A lekarz pobrał wycinki? Czy tylko samo badanie?tak miałam i właśnie w rozpoznaniu mam CIN1
dwa razy badanie i dwa razy pobrane wycinkiA lekarz pobrał wycinki? Czy tylko samo badanie?
Ja przed ciążą miałam cin 1 ale o tym się dowiedziałam po czasie. W ciąży pogłębiło się na cin 2 mimo że w kolposkopii wyglądało na cin 1. Ostatecznie po ciąży musiałam mieć zrobiona konizację. Trzymam mocno kciuki żeby udało Ci się zajść i żeby zmiana po porodzie się cofnęła a w czasie ciąży nie rozwinęładwa razy badanie i dwa razy pobrane wycinki