Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj w klubie!Niestety, ponownie tryb pauzujący... Bardzo bym chciała, ale trzeba być rozsądną...
Witaj. Też czekam na @. Może będzie 1.01. za mną też jedna strata - ciąża pozamaciczna początkiem tego roku. Ten cykl się nie starałam, ale od tego zbliżającego sie chce już zacząć tak na poważnie. Jestem wkoncu gotowa.Cześć dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Na dniach mam dostać @ wiec dopiero po niej będę mogła się określić za mną jedna ciąża stracona w zeszłym roku. Teraz był nasz pierwszy cykl starań, w tym roku miałam problemy z brakiem owulacji, w tym cyklu brałam ovulomed i ovarin.
będę trzymać kciukiWitaj. Też czekam na @. Może będzie 1.01. za mną też jedna strata - ciąża pozamaciczna początkiem tego roku. Ten cykl się nie starałam, ale od tego zbliżającego sie chce już zacząć tak na poważnie. Jestem wkoncu gotowa.