reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

A ja melduje, że egzamin zdany 🫡 wszystko poszło ok, dzień był w miarę (bo wolne w pracy 😆)
Na obiad zrobiłam kotlety z indyka w piekarniku, ziemniaki i do tego buraczki 🙈
Muszę jakąś dietę chyba mojemu M ogarnąć, bo dzisiaj wszedł na wagę i 99,7 😳 też mi się marzy doścignięcie albo przegonienie go z tym brzuchem 🫣😂
gratulacje!

reklama
U mnie pracka w domu, później trening, zakupy a teraz u babci jestem i mnie zagaduje żywcem :p moja babcia prowadzi godzinne monologi, ale jest kochana bardzo
przeczytałam, że twoja babcia prowadzi godzinny monitoring.....

Helena Bonham Carter Reaction GIF

reklama
mój jak kot się z nim kłóci mówi do niego jako ostateczny argument: "ruchałem Twoją starą! "
Mój stary przed chwilą „co się tak przytulasz, płodne masz?”, odpowiedziałam, że nie to na to „uff”🤣. No trzeba mu jakoś libido wzmocnić, bo kurła jak ma stresy w pracy to jest dętka kompletna.

Do góry