Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! A męża goń goń! Bo za niedługo nie będzie widział gdzie wsadzić żeby dziecko zrobićA ja melduje, że egzamin zdany wszystko poszło ok, dzień był w miarę (bo wolne w pracy )
Na obiad zrobiłam kotlety z indyka w piekarniku, ziemniaki i do tego buraczki
Muszę jakąś dietę chyba mojemu M ogarnąć, bo dzisiaj wszedł na wagę i 99,7 też mi się marzy doścignięcie albo przegonienie go z tym brzuchem
Ja w weekendy bo w tygodniu siłka.Odebrałam owulaki, ale będę mierzyć dopiero od powrotu z nart, czyli od 12dc, trochę późno, ale nie chce mi się na wyjeździe zaczynać
Któraś chodzi na spacery przed snem?
Super, gratuluję!Ufff ja już po spotkaniu. Projekt bardzo się spodobał, nawet podziękowali za wykonaną pracę więc jest git!
Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki!
Ja teraz też na wsi, ale ja nie chodzę bo zimno. Nie cierpię zimna, ale uwielbiam patrzeć na śnieg....przez szybęJa też ze wsi i bojączek ze mnie niby przy głównej drodze, ale i tak strach
Ale jak ładnie powiedział,"matkę" a nie 'starą". SweetEj, mam nadzieje, ze zadna z Was nie jest jakas bardzo wrażliwa na takie rzeczy, ale przed chwila uslyszalam jak Stary mówi do kota "bzykam Twoja matke"
Ja dzisiaj kupiłam trzy butelki proseczjo, swojego ulubionego. Goście będą, ale jedną butelkę zrobię sama . Nawet jeśli jeszcze coś wyjdzie w wymazie to antybiotyk wezmę od soboty lub niedzieli.A w ogóle to w piatek mam zamiar ochłac sie whisky, jako nagrode za antybiotyki xD
No i ostatni alko przed ciąża, w którą właśnie zachodzę
Gratulacje! A męża goń goń! Bo za niedługo nie będzie widział gdzie wsadzić żeby dziecko zrobić
Mi się tez w sumie tu dobrze mieszka (od 1,5 roku- po slubie), ale jakoś na wsi wydaje mi się zimno- to chyba od tych pól tak piździ- otwarta przestrzeń itpJa teraz też na wsi, ale ja nie chodzę bo zimno. Nie cierpię zimna, ale uwielbiam patrzeć na śnieg....przez szybę