reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Odebrałam owulaki, ale będę mierzyć dopiero od powrotu z nart, czyli od 12dc, trochę późno, ale nie chce mi się na wyjeździe zaczynać :D

Któraś chodzi na spacery przed snem?

Ale bardzo chętnie przeczytam jak Wam minął dzień, tak po prostu, czy był dla Was dobry? ;)
A ja melduje, że egzamin zdany 🫡 wszystko poszło ok, dzień był w miarę (bo wolne w pracy 😆)
Na obiad zrobiłam kotlety z indyka w piekarniku, ziemniaki i do tego buraczki 🙈
Muszę jakąś dietę chyba mojemu M ogarnąć, bo dzisiaj wszedł na wagę i 99,7 😳 też mi się marzy doścignięcie albo przegonienie go z tym brzuchem 🫣😂

reklama
Odebrałam owulaki, ale będę mierzyć dopiero od powrotu z nart, czyli od 12dc, trochę późno, ale nie chce mi się na wyjeździe zaczynać :D

Któraś chodzi na spacery przed snem?
ja nie, bo jestem leniwa i wolę wieczorem gnic na kanapie. Ale jak złapie fazę to robię 10tys kroków wokół kominka - liczy się? :D

Do góry