Bolilol
Fanka BB :)
a przy jakiej wadze się dobrze czujesz?Mi się przybrało ostatnio znów trochę kilo, do rekordu życia brakuje mi 3 kg ten rekord wynosi 65 kg przy wzroście 156 cm. Wyglądam jak pączek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a przy jakiej wadze się dobrze czujesz?Mi się przybrało ostatnio znów trochę kilo, do rekordu życia brakuje mi 3 kg ten rekord wynosi 65 kg przy wzroście 156 cm. Wyglądam jak pączek
57a przy jakiej wadze się dobrze czujesz?
Jak jestem głodna czasem nie zasnę z głodu i muszę zjeśćO której najpóźniej jecie jedzenie?
no to taka duża-nieduża różnica w sensie już do skorygowania jakimiś niewielkimi nawet zmianami, jeśli nie zależy Ci na czasie tylko nie jakąś restrykcyjna dieta i odmawianie sobie wszystkiego, raczej burger bez majonezu i mniej frytek do niego, a więcej warzywek
A ja melduje, że egzamin zdany wszystko poszło ok, dzień był w miarę (bo wolne w pracy )Ale bardzo chętnie przeczytam jak Wam minął dzień, tak po prostu, czy był dla Was dobry?
jest poppersBiały konik
Ale może serio poszukam czegoś w aptece.
Ja nie bo mieszkam na wsi i sie bojeOdebrałam owulaki, ale będę mierzyć dopiero od powrotu z nart, czyli od 12dc, trochę późno, ale nie chce mi się na wyjeździe zaczynać
Któraś chodzi na spacery przed snem?
ja nie, bo jestem leniwa i wolę wieczorem gnic na kanapie. Ale jak złapie fazę to robię 10tys kroków wokół kominka - liczy się?Odebrałam owulaki, ale będę mierzyć dopiero od powrotu z nart, czyli od 12dc, trochę późno, ale nie chce mi się na wyjeździe zaczynać
Któraś chodzi na spacery przed snem?