reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
A moje zamowienie z amazone juz idzie.
Testy ovu baby plan i ciążowe oraz pueria, bo mi się kończy... szybko z tego amazone wysyłają - polecam. Juz zeszłam na paskowe, bo szkoda zachodu z tymi plastikami i miejsca na te pudła.
Myślę, że @ dostanę na sam weekend, więc moje badania spokojnie zrobię w poniedziałek. Narazie @ ani widu ani słychu , cieszę się, ze plamień przed @ brak, to tez zawsze jakiś plus. Najgorzej, ze mam brązowe po @ aż do owulacji... moze te badania coś pokażą , bo pamiętam, ze mam je już dlugo. Raz krocej raz dłużej.

UPDATE zrobiłam siku, dostałam @ i zaczyna pobolewać mnie brzuch - oficjalne zakończenie i rozpoczęcie nowego cyklu ...

Ostatnia edycja:
A moje zamowienie z amazone juz idzie.
Testy ovu baby plan i ciążowe oraz pueria, bo mi się kończy... szybko z tego amazone wysyłają - polecam. Juz zeszłam na paskowe, bo szkoda zachodu z tymi plastikami i miejsca na te pudła.
Myślę, że @ dostanę na sam weekend, więc moje badania spokojnie zrobię w poniedziałek. Narazie @ ani widu ani słychu , cieszę się, ze plamień przed @ brak, to tez zawsze jakiś plus. Najgorzej, ze mam brązowe po @ aż do owulacji... moze te badania coś pokażą , bo pamiętam, ze mam je już dlugo. Raz krocej raz dłużej.
Mi z amazona w 2 dni paczka przyszła zamawiałam ciążowe z easyhome i tez paskowe.
Jak plemienia przed okresem nie ma to dobrze
A co do plamienia po okresie to pomoge bo nie mam pojęcia z czym to może być związane . A co gin na to ?

Mi z amazona w 2 dni paczka przyszła zamawiałam ciążowe z easyhome i tez paskowe.
Jak plemienia przed okresem nie ma to dobrze
A co do plamienia po okresie to pomoge bo nie mam pojęcia z czym to może być związane . A co gin na to ?
Nie pytałam, ostatnio byłam po anty- zrobil poziom hormonów i zapisal zamiast anty acard ... potem byłam z poronieniem, i z cp..... i jakoś nie złożyło się z tym pytaniem....
Pytanie : dziś @ i kiedy mam zrobić ten ptofil? Ale mi pechowo wypadło 😑

reklama
Do góry