lady_in_blue
Fanka BB :)
Zadziało ;D? Czy raczej szczypało?O Boże, przypomniałaś mi jak jako chyba 15/16 latka popsikałam Bożenę dezodorantem, żeby ładnie pachniała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zadziało ;D? Czy raczej szczypało?O Boże, przypomniałaś mi jak jako chyba 15/16 latka popsikałam Bożenę dezodorantem, żeby ładnie pachniała
Zadziało ;D? Czy raczej szczypało?
To już rozumiemy o jakie dzisiejsze przygotowania Ci chodziłoOj szczypało bo popsikałam świeżo ogoloną, ale za to jak pachniała
na szczęście nie jestem attracted to himPopryskaj Bożenę brokatem
To na pewno Ciebie ani nie zbędzie ani nie zapomni
To już rozumiemy o jakie dzisiejsze przygotowania Ci chodziło
Też mam problemy ze skórą twarzy w fazie lutealnej... niestety. Znam ten ból.Kurczę dziewczyny tez macie taki problem z trądzikiem po owulacji? Mam takie wielkie gule od wczoraj ze chodzę cała spuchnięta na twarzy:/ może to ten progesteron tak?
Ja tak samo i ta sama dawka EutyroxuBiore euthyrox 25 od roku bo mialam TSH ok 2.7 - dali mi na zbicie jako ze przy staraniach powinno być ok 1.5. Ft3 i ft4 mam w normie
Zaśmiałam się na głos jak to przeczytałamJak @Wika.00 napisała, że nie była przygotowana do badania, to przypomniała mi się taka przypowieść z jakiejś gazety dla młodzieży z dawnych lat, o dziewczynie co w roztargnieniu przed badaniem u ginekologa pomyliła kosmetyki i finalnie spryskała sobie Bożenę jakimś sprejem z brokatem
A piłaś coś?Właśnie się zorientowałam, że siedzę sobie w miejscu 3 godziny i od tych 3 godzin próbuje wyprodukować siki żeby sobie siknąć na owulaczka. A mi się w ogóle sikać nie chce.