hachette
Fanka BB :)
trzymam kciukiBo się stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciukiBo się stresuje
Trzymaj trzymaj, bo jak wyniki będą słabe to się Stary załamie, a ja będę mieć jeczace dziecko w domu. Ginekolog dobrze mnie ostrzegał (facet), ze delikatnie, bo to zamach na męskośćtrzymam kciuki
a to jego pierwsze badania nasienia?Trzymaj trzymaj, bo jak wyniki będą słabe to się Stary załamie, a ja będę mieć jeczace dziecko w domu. Ginekolog dobrze mnie ostrzegał (facet), ze delikatnie, bo to zamach na męskość
Pierwszea to jego pierwsze badania nasienia?
generalnie są zalecane w 3-5dc. Ale wiem, że część ginekologów woli w 2-3dc. Jak masz możliwość w sobotę, to ja bym zrobiła w sobotę. W 3dc na pewno jest najlepiej.A w 2 dniu cyklu te badania nie będą oki? Bo jutro będę w okolicy szpitala, i moglabym jutro to z rana zrobic
a nie, dzisiaj jest środa? To 3dc w piątek? To jak masz możliwość, to bym zrobiła w piątek.generalnie są zalecane w 3-5dc. Ale wiem, że część ginekologów woli w 2-3dc. Jak masz możliwość w sobotę, to ja bym zrobiła w sobotę. W 3dc na pewno jest najlepiej.