reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Czy wiecie może czy estradiol jest na coś wrażliwy? W sensie czy zewnętrzne czynniki mogą mieć wpływ na zafałszowanie jego wyniku?
Nie poszłam dzisiaj na badania, bo dostałam migreny i spędzam czas na kafelkach w łazience. Jak się uda to chce iść jutro - pal licho tę prolaktyne i higienę badania, ale na estradiol to mój priorytet - czy jego wynik może być niewiarygodny przez te niesprzyjające okoliczności?

generalnie są zalecane w 3-5dc. Ale wiem, że część ginekologów woli w 2-3dc. Jak masz możliwość w sobotę, to ja bym zrobiła w sobotę. W 3dc na pewno jest najlepiej.
a nie, dzisiaj jest środa? To 3dc w piątek? To jak masz możliwość, to bym zrobiła w piątek.
Sorry za zamieszanie, jednak nie myślę trzeźwo

reklama
Ja tak z doskoku, bo mam nawal pracy
20230104_101350.jpg

Owulak taki sam jak wczoraj rano, prawie pik, ale jednak nie. Porobie jeszcze, jak juz bedzie blednąć to ide na tydzien na proga i tyle.

Do góry