reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ej piona, też miałam "udar" który okazał się "migreną z aurą" 🤡
w sumie nie wiem, jaką do tego dać reakcję 😅 po czasie mnie to bawi, ale wtedy było straszne 😅 ale już jak mi opada połowa twarzy i nie umiem myśleć i mówić, to mamy z mężem system: on mi każe powtórzyć "Gibraltar", a jak mu na to odpowiadam coś, co przypomina "spierdalaj", to wie, że to nie udar 😂

Ja nie jestem z tych co latają codziennie z maszynką, ale do badania lubię być ogolona.
to tak jak ja.
Pamiętam jak byłam siksą lat 17 i zaczęłam uprawiać seks, to tak się wstydziłam każdego włoska, że codziennie goliłam pipę i to pod włos!! Tak, lepsza cała czerwona Pelagia w krostach niż włos 0,5 mm 😂 😂

to tak jak ja.
Pamiętam jak byłam siksą lat 17 i zaczęłam uprawiać seks, to tak się wstydziłam każdego włoska, że codziennie goliłam pipę i to pod włos!! Tak, lepsza cała czerwona Pelagia w krostach niż włos 0,5 mm 😂 😂

Ja do tej pory mam tak, że jak się np ogolę dzisiaj i chciałabym za dwa dni to automatycznie dostaje milion czerwonych, swędzących i krwawiących chrost. Do tego wdaje mi się stan zapalny i nie mogę chodzić. Kiedyś miałam jak ty. Teraz wolę trochę włosa niż męczarnie ze stanem zapalnym 😂

w sumie nie wiem, jaką do tego dać reakcję 😅 po czasie mnie to bawi, ale wtedy było straszne 😅 ale już jak mi opada połowa twarzy i nie umiem myśleć i mówić, to mamy z mężem system: on mi każe powtórzyć "Gibraltar", a jak mu na to odpowiadam coś, co przypomina "spierdalaj", to wie, że to nie udar 😂
No dokładnie to było tak, ja coś myślałam, że chce powiedzieć, a mówiłam kompletnie co innego. Mój mąż prawie umarł ze strachu, a ja po jakiejś chwili zasnęłam 🙃

Ja nie jestem z tych co latają codziennie z maszynką, ale do badania lubię być ogolona.
I jak tak golisz się okazyjnie, to nie masz potem podrażnień? Bo ja mam zawsze wtedy albo jakieś krostki albo gdzieś tam się zatne, to już wolę iść z włochatą zdrową Bożeną (przyciętą co prawda, nie jak w "Strasznym filmie") niż z wygoloną ale poharataną 😁

Ja do tej pory mam tak, że jak się np ogolę dzisiaj i chciałabym za dwa dni to automatycznie dostaje milion czerwonych, swędzących i krwawiących chrost. Do tego wdaje mi się stan zapalny i nie mogę chodzić. Kiedyś miałam jak ty. Teraz wolę trochę włosa niż męczarnie ze stanem zapalnym 😂
no ja teraz się golę raz na jakiś czas, raz częściej, raz rzadziej, mojemu mężowi to wszystko jedno, tylko poprosił, żebym nie byłą full natural, bo to mu się nie podoba. Ja też wolę nie być, więc nie mam dylematów :D

No to chyba jednak owłosiona Bożena jest lepsza niż taka czerwona :p

reklama
Do góry