reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja z tamponów tez zrezygnowałam ale kubeczki są o wiele zdrowsze od tamponów. Wszystko do nich spływa tak jak na podpaskę w przeciwieństwie do tamponów, które blokują wypływanie chociażby np skrzepów.
Ale wydaje mi się ze po laparo i usunięcia ognisk endo okres powinnaś mieć ,,normalny” mniej obfity i bez skrzepów.
Czy Twój gin jest specjalista od endometriozy ?

reklama
Ale wydaje mi się ze po laparo i usunięcia ognisk endo okres powinnaś mieć ,,normalny” mniej obfity i bez skrzepów.
Czy Twój gin jest specjalista od endometriozy ?

Moja gin jest specjalnistką od niepłodności. Właśnie też mi się tak wydawało ale może to przez drożność. Po tym incydencie z tym skrzepem mam już normalnie gładki okres tak jak wcześniej i jest teraz sporo mniej obfity niż normalnie.

Moja gin jest specjalnistką od niepłodności. Właśnie też mi się tak wydawało ale może to przez drożność. Po tym incydencie z tym skrzepem mam już normalnie gładki okres tak jak wcześniej i jest teraz sporo mniej obfity niż normalnie.
Nie wiem skąd jesteś ale radziłabym Ci się wybrac do specjalisty od endometriozy.
Polecane miejsca w Polsce to :
Miracolo
Medicus Clinic
Medicover
Endoart
Myśle ze dowiesz się tam więcej

ja też na to liczę! 😍

Bez pośpiechu, tu jest jeszcze za dużo drugich kresek do wysikania :D Założę w poniedziałek :)
Pewna jesteś, że chcesz zakładać ten wątek i mieć "na głowie" prowadzenie pierwszej strony? Nie pytam złośliwie, ale ostatnio pisałaś, że nie czujesz się najlepiej z presją ciążową i wszystkim w około, a prowadzenie wątku kreskowego raczej Ci nie ułatwi oderwania się od starań ;)

Mieszkam w Niemczech ale dziękuje za radę 😊
Żeby nie było . Ja Ci absolutnie złośliwie nic nie pisze.
Wiem jaka to jest podstępna choroba i co potrafi zrobić, a dużo lekarzy mówi i myśli ze się zna a wcale tak nie jest. Dlatego każdej kobiecie i z endo i wgl życzę żeby trafiła w dobre ręce.
A lekarzy którzy potrafią znaleźć endo poprzez usg jest No garstka 😓

Żeby nie było . Ja Ci absolutnie złośliwie nic nie pisze.
Wiem jaka to jest podstępna choroba i co potrafi zrobić, a dużo lekarzy mówi i myśli ze się zna a wcale tak nie jest. Dlatego każdej kobiecie i z endo i wgl życzę żeby trafiła w dobre ręce.
A lekarzy którzy potrafią znaleźć endo poprzez usg jest No garstka 😓

Wiem i dziękuje ci bardzo za radę. Póki co trafiłam w bardzo dobre ręcę i będę się ich trzymać. Jeżeli ta ginekolog powie bądź zrobi coś co uznam za niestosowne to od razu ją zmienię. W klinikach niepłodności tez nie wszyscy lekarze są super, byłam wiec wiem (np pani doktor która nie umie stwierdzić na najnowocześniejszym sprzęcie czy mam owulacje czy jednak nie). Z panią doktor dałyśmy sobie teraz trzy miesiące na zajście jeśli się nie uda to będziemy działać dalej.

reklama
Do góry