reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja z tamponów tez zrezygnowałam ale kubeczki są o wiele zdrowsze od tamponów. Wszystko do nich spływa tak jak na podpaskę w przeciwieństwie do tamponów, które blokują wypływanie chociażby np skrzepów.
Ale wydaje mi się ze po laparo i usunięcia ognisk endo okres powinnaś mieć ,,normalny” mniej obfity i bez skrzepów.
Czy Twój gin jest specjalista od endometriozy ?

reklama
Ale wydaje mi się ze po laparo i usunięcia ognisk endo okres powinnaś mieć ,,normalny” mniej obfity i bez skrzepów.
Czy Twój gin jest specjalista od endometriozy ?

Moja gin jest specjalnistką od niepłodności. Właśnie też mi się tak wydawało ale może to przez drożność. Po tym incydencie z tym skrzepem mam już normalnie gładki okres tak jak wcześniej i jest teraz sporo mniej obfity niż normalnie.

Moja gin jest specjalnistką od niepłodności. Właśnie też mi się tak wydawało ale może to przez drożność. Po tym incydencie z tym skrzepem mam już normalnie gładki okres tak jak wcześniej i jest teraz sporo mniej obfity niż normalnie.
Nie wiem skąd jesteś ale radziłabym Ci się wybrac do specjalisty od endometriozy.
Polecane miejsca w Polsce to :
Miracolo
Medicus Clinic
Medicover
Endoart
Myśle ze dowiesz się tam więcej

ja też na to liczę! 😍

Bez pośpiechu, tu jest jeszcze za dużo drugich kresek do wysikania :D Założę w poniedziałek :)
Pewna jesteś, że chcesz zakładać ten wątek i mieć "na głowie" prowadzenie pierwszej strony? Nie pytam złośliwie, ale ostatnio pisałaś, że nie czujesz się najlepiej z presją ciążową i wszystkim w około, a prowadzenie wątku kreskowego raczej Ci nie ułatwi oderwania się od starań ;)

Mieszkam w Niemczech ale dziękuje za radę 😊
Żeby nie było . Ja Ci absolutnie złośliwie nic nie pisze.
Wiem jaka to jest podstępna choroba i co potrafi zrobić, a dużo lekarzy mówi i myśli ze się zna a wcale tak nie jest. Dlatego każdej kobiecie i z endo i wgl życzę żeby trafiła w dobre ręce.
A lekarzy którzy potrafią znaleźć endo poprzez usg jest No garstka 😓

Żeby nie było . Ja Ci absolutnie złośliwie nic nie pisze.
Wiem jaka to jest podstępna choroba i co potrafi zrobić, a dużo lekarzy mówi i myśli ze się zna a wcale tak nie jest. Dlatego każdej kobiecie i z endo i wgl życzę żeby trafiła w dobre ręce.
A lekarzy którzy potrafią znaleźć endo poprzez usg jest No garstka 😓

Wiem i dziękuje ci bardzo za radę. Póki co trafiłam w bardzo dobre ręcę i będę się ich trzymać. Jeżeli ta ginekolog powie bądź zrobi coś co uznam za niestosowne to od razu ją zmienię. W klinikach niepłodności tez nie wszyscy lekarze są super, byłam wiec wiem (np pani doktor która nie umie stwierdzić na najnowocześniejszym sprzęcie czy mam owulacje czy jednak nie). Z panią doktor dałyśmy sobie teraz trzy miesiące na zajście jeśli się nie uda to będziemy działać dalej.

reklama
Do góry