Bolilol
Fanka BB :)
utrudniacie mi życieJuż też mam nowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
utrudniacie mi życieJuż też mam nowy
Nigdy nie używałam, a moje takie pierwsze skojarzenie nie robią Ci się stany zapalne po tym? Jakoś mam takie skojarzenie chyba złe patrząc jak wyglądaOd razu wyrzuciłam ten skrzep bo byłam w pracy
Tak polecam. Ja używam rozmiar L ze względu na mój wzrost i wysoko umieszczoną szyjkę macicy. Bardzo ułatwiają mi życie. Czasami można przecieknąć np w drugim czy trzecim dniu kiedy kubeczek zaczyna się robić pełny. Mimo tego nie wyobrażam sobie życia bez niego. Też używam go do zatrzymania nasienia na trochę dłużej.
To zakładaj ja już czekam żeby się zapisać na testowanieja się zgłosiłam, ale jak pytasz, bo byś chciała założyć, to Ci mogę "oddać"
Oni chyba raz na jakiś czas siadają do tego i prwnie wszystkim zmieniają na raz, więc zależności jak się trafi na zmianyJuż też mam nowy
Dokładnie.Oni chyba raz na jakiś czas siadają do tego i prwnie wszystkim zmieniają na raz, więc zależności jak się trafi na zmiany
Ja przy endo nie używałabym tego zrezygnowałam tez z tamponów mecze się z podpaskami niestety ale czego się nie robi dla zdrowiaNigdy nie używałam, a moje takie pierwsze skojarzenie nie robią Ci się stany zapalne po tym? Jakoś mam takie skojarzenie chyba złe patrząc jak wygląda
Nigdy nie używałam, a moje takie pierwsze skojarzenie nie robią Ci się stany zapalne po tym? Jakoś mam takie skojarzenie chyba złe patrząc jak wygląda
Właśnie miałam pytać czy to ty czy ktoś innyWidzę, że nick mi zmienili, a wieki temu to zmieniałam z ciekawości czy tu się zmienia
ja też na to liczę!To zakładaj ja już czekam żeby się zapisać na testowanie
licze ( pewnie się przelicze )że będzie coś z tego i urodzi się w moje uro kolejny w domu
Ja przy endo nie używałabym tego zrezygnowałam tez z tamponów mecze się z podpaskami niestety ale czego się nie robi dla zdrowia