reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No ale o 5-6 w niedziele i już na nogi? O bobie to chyba tylko na silke 🙈
Tak 😀 chociaż może bardziej 5:30-6 niż 5. Wiesz co, ja od wielu lat pracuję w trybie zmianowym 6-14 i 14-22, pracuję tez w soboty i naprawdę brakuje mi czasu spędzonego w domu i z mężem. Dlatego lubię w niedzielę wstać wcześniej bo po prostu mam poczucie, ze nie zmarnowałam dnia na spanie :) mój weekend to jeden dzień więc staram się go wydłużyć jak mogę ;)

reklama
Ja tez😂 jeszcze jedno cyknełam na podwórku ale no wiadomo... jest czas, pierwsze odbicie temperatury, jutro powiedzmy 48h od implantacji i musi byc wynik tak lub nie. Moze wieczorem jeszcze machne, zobaczę czy mocniejszy cien.
Przepraszam, ze się wpierdziele na nie swój wątek ale. Ja na tych testach widze biel. Kojarzy mi się, ze bardzo czesto masz cienie na testach, może je nieodpowiednio robisz ? Bo nie pamietam, żeby komuś ciagle wychodziły cienie 😁

no chyba normalnie w marketach, one są dość popularne :D firmy Star xD
Chrupki-kukurydziane-STAR-ser-pomidor-125g-Marka-Star-Chips
Nigdy nie widziałam takich pomidorowych. Ale teraz będe się rozglądać :D

Ja tez😂 jeszcze jedno cyknełam na podwórku ale no wiadomo... jest czas, pierwsze odbicie temperatury, jutro powiedzmy 48h od implantacji i musi byc wynik tak lub nie. Moze wieczorem jeszcze machne, zobaczę czy mocniejszy cien.
możesz machnąć wieczorem zobaczyć, czy będzie wyraźniejszy 🤞

Ja tu niestety nie widzę cieni, a takie bardzo lekkie prześwity - miałam sporo takich na baby planach przy ostatnim testowaniu i to była przebijająca się fabryczna.

Ale trzymam kciuki, by wieczorem ten prześwit zamienił się w cień, a cień jutro rano w kreskę 🤞

Przepraszam, ze się wpierdziele na nie swój wątek ale. Ja na tych testach widze biel. Kojarzy mi się, ze bardzo czesto masz cienie na testach, może je nieodpowiednio robisz ? Bo nie pamietam, żeby komuś ciagle wychodziły cienie 😁
10 sekund w kubeczku do lini max, potem lezy plasko na czystej powierzchni nie wchłanianiajacej . Wg instrukcji, co robię źle?... moze statystycznie robię wiecej testów i trafiam na felerne testy, czy często? Nie wiem, moze sie wydawać bo 17 cykli juz tu jestem..... Jesli to biel, to chyba dobrze zrobiony test, moze byc tez fabryczna 🤷‍♀️
Krolową cieni juz się okrzyknęłam sama, moze taki urok mojego moczu 🤣 zrobilam profil hormonalny i progesteron, jest dobrze, po prostu muszę się wstrzymać do czasu, jak dziewczyny tu do 10, 12 dni po z testowaniem😁

możesz machnąć wieczorem zobaczyć, czy będzie wyraźniejszy 🤞

Ja tu niestety nie widzę cieni, a takie bardzo lekkie prześwity - miałam sporo takich na baby planach przy ostatnim testowaniu i to była przebijająca się fabryczna.

Ale trzymam kciuki, by wieczorem ten prześwit zamienił się w cień, a cień jutro rano w kreskę 🤞
No właśnie, dzięki za opinoe, czyli baby plany mają tez fabryczną. Te pierwsze tesciki to byly do 4 min zdjęcia od wyjecia z moczu. Dziewczyny ja sie nie upieram, bo najpewniej nic z tego. Chociaż co poranek czuje bol glowy, piersi bolą caly czas i to mocniej... moze to juz autosugestia.

reklama
Do góry