Calineczka92
Fanka BB :)
Trzymam kciuki kochaniutkaNawet nie wiesz jakbym chciała...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki kochaniutkaNawet nie wiesz jakbym chciała...
Mąż bardzo szczęśliwy i pytał dlaczego tak brzydko mówię na nasze dziecko kropek , wypytał mnie co i jak teraz wygląda bo zielony w temacie no i mówi, wiesz tylko znajomemu powiedziałem o tym w tajemnicy . I się śmiał znajomy bo to nasz wspólny, że może jeszcze październik będzie tak jak on ma urodziny , a mąż eee chyba na koniec września się łapiemy jesczze . Hehe wędlug flo na październik, według premom 30 września ona tak dziwnie pokazuje .@Karola3092 A jak Twoj małż zareagował ?
Jak zaczniesz znowu krwawić to się nie przestrasz. U mnie takie krwawienie występowało z kilkudniowymi przerwami 2 a może i 3 tygodnie.Wczoraj Panika a dzisiaj nis krwawie w ogole ufff dzieki dziewczyny ze dowiedzialam sie duzo od was bo w szpitalu w ogole nie opisali mi sytuacji.
Miałam termin na 30 wrzesnia urodziłam 1 października Piękna dataMąż bardzo szczęśliwy i pytał dlaczego tak brzydko mówię na nasze dziecko kropek , wypytał mnie co i jak teraz wygląda bo zielony w temacie no i mówi, wiesz tylko znajomemu powiedziałem o tym w tajemnicy . I się śmiał znajomy bo to nasz wspólny, że może jeszcze październik będzie tak jak on ma urodziny , a mąż eee chyba na koniec września się łapiemy jesczze . Hehe wędlug flo na październik, według premom 30 września ona tak dziwnie pokazuje .
Miłego dnia Choć jak patrze na Twój avatar to mi smutno, bo osioł był zawsze taki smutny i mi go było szkodaJak zaczniesz znowu krwawić to się nie przestrasz. U mnie takie krwawienie występowało z kilkudniowymi przerwami 2 a może i 3 tygodnie.
Ja się szykuje do pracy, miłego dnia.
oby nie dzis ;p Wstalam z dobry humorem o dziwo umalowalam sie ( od tygodnia tego nie robiłam ) i czekam na mojego Pana zabiera mnie dzisiaj na shopingJak zaczniesz znowu krwawić to się nie przestrasz. U mnie takie krwawienie występowało z kilkudniowymi przerwami 2 a może i 3 tygodnie.
Ja się szykuje do pracy, miłego dnia.
No w sumie chciałam mieć dziecko między styczniem a wrześniem, max październikiem, więc idealnie , jakoś listopad jest dla mnie smutnym miesiącem, aczkolwiek było mi i tak wszystko jedno potem czy to będzie listopad czy grudzień . Na razie boję się tak w pełni tym cieszyć niestety wiem, że jeszcze może być różnie, czekam jutro na betę i w lutym mam usg pierwsze więc zobaczę czy coś się tam uda już dopatrzyć . Na razie to mam taki stres do momentu aż serducho nie zacznie nicMiałam termin na 30 wrzesnia urodziłam 1 października Piękna data