reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
@Karola3092 A jak Twoj małż zareagował ? ;)
Mąż bardzo szczęśliwy i pytał dlaczego tak brzydko mówię na nasze dziecko kropek 😅, wypytał mnie co i jak teraz wygląda bo zielony w temacie no i mówi, wiesz tylko znajomemu powiedziałem o tym w tajemnicy 😅. I się śmiał znajomy bo to nasz wspólny, że może jeszcze październik będzie tak jak on ma urodziny 😅, a mąż eee chyba na koniec września się łapiemy jesczze 😅😅😅. Hehe wędlug flo na październik, według premom 30 września 😅 ona tak dziwnie pokazuje 😅.

Wczoraj Panika a dzisiaj nis krwawie w ogole :) ufff dzieki dziewczyny ze dowiedzialam sie duzo od was bo w szpitalu w ogole nie opisali mi sytuacji.
Jak zaczniesz znowu krwawić to się nie przestrasz. U mnie takie krwawienie występowało z kilkudniowymi przerwami 2 a może i 3 tygodnie.

Ja się szykuje do pracy, miłego dnia. 😊

Mąż bardzo szczęśliwy i pytał dlaczego tak brzydko mówię na nasze dziecko kropek 😅, wypytał mnie co i jak teraz wygląda bo zielony w temacie no i mówi, wiesz tylko znajomemu powiedziałem o tym w tajemnicy 😅. I się śmiał znajomy bo to nasz wspólny, że może jeszcze październik będzie tak jak on ma urodziny 😅, a mąż eee chyba na koniec września się łapiemy jesczze 😅😅😅. Hehe wędlug flo na październik, według premom 30 września 😅 ona tak dziwnie pokazuje 😅.
Miałam termin na 30 wrzesnia urodziłam 1 października :) Piękna data ❤️

Jak zaczniesz znowu krwawić to się nie przestrasz. U mnie takie krwawienie występowało z kilkudniowymi przerwami 2 a może i 3 tygodnie.

Ja się szykuje do pracy, miłego dnia. 😊
oby nie dzis ;p Wstalam z dobry humorem o dziwo umalowalam sie ( od tygodnia tego nie robiłam ) i czekam na mojego Pana zabiera mnie dzisiaj na shoping :)

Miałam termin na 30 wrzesnia urodziłam 1 października :) Piękna data ❤️
No w sumie chciałam mieć dziecko między styczniem a wrześniem, max październikiem😅, więc idealnie 😅, jakoś listopad jest dla mnie smutnym miesiącem, aczkolwiek było mi i tak wszystko jedno potem czy to będzie listopad czy grudzień 😅. Na razie boję się tak w pełni tym cieszyć niestety wiem, że jeszcze może być różnie, czekam jutro na betę i w lutym mam usg pierwsze więc zobaczę czy coś się tam uda już dopatrzyć 😅. Na razie to mam taki stres do momentu aż serducho nie zacznie nic 😅

reklama
Do góry